Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. februára 2023, 12:22
Čas čítania 0:41
Dominik Vetrák

Flash vyzerá vynikajúco. DC odhalilo trailer ich najnovšieho filmu so starými hercami a s Michaelom Keatonom ako Batmanom

Flash vyzerá vynikajúco. DC odhalilo trailer ich najnovšieho filmu so starými hercami a s Michaelom Keatonom ako Batmanom
Zdroj: DC
FILMY A SERIÁLY THE FLASH
Uložiť Uložené

Tento trailer dostane do kín asi milióny ľudí. Je v ňom všetko, čo chcú vidieť fanúšikovia Flasha.

Flash v podaní Ezru Millera bude vo svojom prvom a zároveň poslednom filme cestovať časom, aby zabránil vražde svojej matky. Spôsobí tým však katastrofu, keď zmení realitu a stvorí svet bez hrdinov. Nachádza sa v inej časovej osi a vo svete, kde stretne tamojšieho Flasha, takže sú zrazu dvaja.

Odporúčané
Aktualizované: The Last of Us: Aké sú najväčšie rozdiely medzi seriálom a videohrami? Tvorcovia sa drasticky odklonili od príbehu Aktualizované: The Last of Us: Aké sú najväčšie rozdiely medzi seriálom a videohrami? Tvorcovia sa drasticky odklonili od príbehu 12. februára 2023, 11:00

Objaví sa tu aj generál Zod – záporák z Man of Steel. Tentoraz sa však proti nemu nemá kto postaviť, keďže v tomto svete nie je Superman a ostatní hrdinovia. V traileri však vidíme, že Flash objaví Supergril – sesternicu Clarka Kenta alias Supermana.

Volá sa Kara a má podobné schopnosti ako Superman. Okrem nej dvojici Flashov pomôže aj Batman v podaní Michaela Keatona, ktorý túto postavu hral v dvoch skvelých filmoch od režiséra Tima Burtona pred viac ako 30 rokmi. Aj ten sa do tohto sveta dostane vďaka tomu, ako Flash pozmení dimenzie, keď bude cestovať časom.

Film vyzerá zábavne, akčne a ponúka viacero pekných momentov, ktoré ocenia najmä fanúšikovia komiksov. Snímku režíroval Andy Muschietti (It 1 a 2) a do kín sa dostane už 15. júna. 

Domov
Zdieľať
Diskusia