Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
28. januára 2023, 10:58
Čas čítania 0:49
Martin Adam Pavlík

Ondřej Novotný: Vémola skoro zomrel. Neveril som, že odvetu s Kinclom uvidíme tak skoro

Ondřej Novotný: Vémola skoro zomrel. Neveril som, že odvetu s Kinclom uvidíme tak skoro
Zdroj: Oktagon MMA
ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY KARLOS VÉMOLA MMA OKTAGON MMA ONDŘEJ NOVOTNÝ SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Promotér Oktagonu sa vyjadril k najočakávanejšej odvete tohto roka.

Ako píše portál MMA Fanatik, Ondřej Novotný sa vyjadril k očakávanej odvete o opasok strednej váhy medzi Patrikom Kinclom a Karlosom Vémolom. Uvidíme ju 20. mája na turnaji Oktagon 43 v pražskej O2 Aréne.

„Priznám sa, že som neveril, že sa to stane takto skoro a vlastne v najbližšom možnom termíne,“ povedal promotér domácej organizácie Oktagon MMA. Novotný zároveň načrtol možnú trilógiu v prípade, že by Kincl v druhom spoločnom zápase vyhral. 

Český zápasník sa s „Terminátorom“ pobil prvýkrát ešte v roku 2018 na turnaji už neaktívnej organizácie XFN, pričom prehral po troch kolách na body. Podľa Novotného po oznámení hlavného zápasu na májovom turnaji v Prahe raketovo vzrástol predaj vstupeniek.


Vraj za to môže aj rivalita oboch zápasníkov. Ich súperenie má podľa promotéra zaujímavý príbeh, ktorý sa neustále vyvíja. Novotný takisto v najnovšej časti podcastu MMA Letem Světem uviedol, že Vémola s pribúdajúcim vekom berie regeneráciu ďaleko poctivejšie ako predtým.

„Oveľa viac načúva múdrym hlavám doktorov... Všetci viete, že Karlos najskôr reálne skoro zomrel. Musím povedať, že ma vlastne irituje, keď niekto znehodnocuje, či už zdravotný stav jedného, alebo druhého,“ povedal a vyzdvihol, ako rýchlo si český „Terminátor“ poradil so zápalom. Dodal, že podľa lekárov už Vémola môže začať s tvrdou prípravou na májový duel.

kincl vémola
Zdroj: OKTAGON MMA
Domov
Zdieľať
Diskusia