Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. januára 2023, 18:10
Čas čítania 0:41
Martin Adam Pavlík

Martin Buday sa pobije so známym menom UFC. Jeho silu preverí skúsený Američan

Martin Buday sa pobije so známym menom UFC. Jeho silu preverí skúsený Američan
Zdroj: Oktagon MMA
ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY BOJOVÉ UMENIA MARTIN BUDAY MMA SPRÁVY Z DOMOVA UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Slovenského zápasníka čaká v apríli neľahká skúška.

Slovenského MMA zápasníka Martina Budaya čaká ďalší zápas v UFC. Informoval o tom na Instagrame športový novinár Marcel Dorff. Zverenec Attilu Végha z trnavského Spartakus Fight Gymu a bývalý šampión Oktagonu sa pobije 15. apríla 2023 so známym obrom Jakom Collierom.

Ten je v najprestížnejšej MMA lige sveta už od roku 2014 a nazbieral odvtedy cenné skúsenosti. Sily si zmeral napríklad aj s bývalým šampiónom Andreiom Arlovským. Momentálne má však dve prehry v rade, zatiaľ čo rozbehnutý „Badys“ je na víťaznej šnúre. 

Collier v každom prípade nebude ľahký oriešok. Má na konte sedem ukončení v prvom kole. Nerobí mu problém súpera zlomiť knokautmi či submisiou.

Buday sa dostal do UFC v roku 2021, keď porazil Lorenza Hooda v Dana White’s Contender Series. V divízii ťažkých váh následne predviedol ukážkové výkony a vyhral s Chrisom Barnettom a Lukaszom Brzeským. Slovenský zápasník v kariére prehral iba raz, a to ešte v roku 2017 s Juanom Espinom. Náš rozhovor s Martinom Budayom nájdeš tu.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa MMA v HRSTI (@mma_v_hrsti)




Domov
Zdieľať
Diskusia