Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. januára 2023, 16:30
Čas čítania 3:42
Martin Adam Pavlík

Poslali by ťa k zemi tak rýchlo, že by si sa nestačil spamätať. Ktoré herečky ovládajú bojové umenia a držia čierne pásy?

Poslali by ťa k zemi tak rýchlo, že by si sa nestačil spamätať. Ktoré herečky ovládajú bojové umenia a držia čierne pásy?
Zdroj: Focus Features
FILMY A SERIÁLY BOJOVÉ ŠPORTY BOJOVÉ UMENIA HEREČKY HOLLYWOOD
Uložiť Uložené

Kto sú najdrsnejšie ženy Hollywoodu?

Len prednedávnom sme ti priniesli článok o hollywoodskych hercoch, ktorí ovládajú bojové umenia, tentoraz sme sa zamerali na herečky s rovnakou výhodou. Ich schopnosti vyvolávajú rešpekt, preto ti garantujeme, že by si od nich nechcel dostať nakladačku. 

To, že s tréningom bojových umení majú bohaté skúsenosti napríklad Angelina Jolie (Lara Croft – Tomb Raider), Carrie-Anne Moss (Matrix), Katheryn Winnick (Vikingovia) alebo Michelle Rodriguez (Rýchlo a zbesilo) ťa asi neprekvapuje, poďme však k tým ďalším. Niektoré mená ťa zaručene zaskočia.

Angelina Jolie.
Angelina Jolie. Zdroj: Universal Pictures US
V Refresheri ti pravidelne prinášame články o inšpiratívnych osobnostiach a radi tiež prepájame rôzne tematické oblasti. Ak sa ti páčia naše články z prostredia Hollywoodu či športové texty venované bojovým umeniam, podpor nás a pridaj sa do klubu Refresher+. Aj vďaka tomu ti budeme môcť priniesť viac kvalitného obsahu. 

1. Sharon Stone

Hviezda kultového erotického trileru Základný inštinkt, ktorá zažiarila aj vo filmoch Rýchlejší ako smrť, Kasíno či Total Recall, vie okrem hrania pred kamerou rozdávať aj tvrdé kopance. Podľa portálu Yahoo vďačí za skvelú formu totiž aj kórejskému bojovému umeniu taekwondo. Ako priznala v rozhovore s Conanom O´Brienom v roku 2018, k bojovým umeniam viedla aj svojich troch synov.

2. Jessica Alba

Taekwondo ovláda aj štyridsaťjedenročná Američanka, ktorú si môžeš pamätať z komiksovky Sin City, z akčného trileru Do hlbiny, kde sekundovala Paulovi Walkerovi, alebo zo science-fiction Fantastická štvorka. Ako píše portál MMA Active, dotiahla to dokonca až na čierny pás. Herečka v rámci prípravy na niektoré úlohy v akčných filmoch trénovala aj krav magu.


Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 128519 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ktorá herečka má za sebou armádny výcvik a ovláda džiu-džicu, kickbox či kung-fu.
  • Ktorá herečka trénovala kvôli jednej role v akčnom filme historický šerm či techniky z džuda a karate.
  • Ktorá herečka má čierny pás v kickboxe.
  • Ktorej herečke nerobí problém bitka s nožmi.
Domov
Zdieľať
Diskusia