Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2023, 11:14
Čas čítania 1:11
Jana Chovancová

Emily Ratajkowski sa hnevá na mužov, ktorí nezvládajú randenie so silnou a nezávislou ženou. Prihlásila sa do online zoznamky

OSOBNOSTI EMILY RATAJKOWSKI SPRÁVY ZO SVETA VZŤAHY
Uložiť Uložené

Podľa herečky sa sila a moc často spájajú výhradne s mužskosťou.

Americká herečka a modelka Emily Ratajkowski sa hnevá na mužov za ich správanie vo vzťahoch. Podľa vlastných slov má plné zuby randenia s mužským pokolením, a to z dôvodu, že muži podľa nej po svojom boku nedokážu vystáť silnú a nezávislú ženu, píše The Huffington Post.

Po jej minuloročnom rozvode so Sebastianom Bearom-McClardom, s ktorým jej vzťah stroskotal pre údajnú neveru, verejnosť klebetila o jej románikoch s Bradom Pittom, Petom Davidsonom, DJ-om Oraziom Rispom a Jackom Greerom.

Pravdepodobne vďaka týmto skúsenostiam dospela herečka k záveru, že si niektorí muži „skutočne myslia, že chcú“ silnú a nezávislú partnerku, no nakoniec zistia, že sa im nepáči. 

Anketa:
Myslíš si, že má Emily pravdu?
Áno, muži nezvládajú nezávislosť žien.
Nie, nemôže predsa všetkých hádzať do jedného vreca.
Áno, muži nezvládajú nezávislosť žien.
29 %
172 Hlasov
Nie, nemôže predsa všetkých hádzať do jedného vreca.
71 %
419 Hlasov

„Najprv ti muži povedia, že ‚Wau, si výnimočná! Zvládla si to!‘“ hovorí Emily vo svojom podcaste High Low with EmRata počas rozhovoru s Oliviou Pontonovou. „Neskôr však nevedia, čo majú robiť a ako ďalej pokračovať. Cítia sa vycicaní, majú k žene odpor a začnú ju ťahať dole spolu so sebou. A potom sa žena ocitne opäť na začiatku,“ dodáva.

Sila a moc sa podľa Emily spájajú s mužskosťou, a keď má tieto vlastnosti náhodou žena, muž zostane v rozpakoch, lebo nevie, čo viac môže chlap mať. „Čo keby si tu bol jednoducho emocionálne prítomný a lepšie vyjadroval emócie? To by bolo naozaj skvelé,“ hovorí herečka. 

Randenie so ženami má väčší zmysel 

Tridsaťjedenročná Emily sa vyjadrila, že zo situácie s chlapmi je jej zle. To, ako sa správajú, je podľa nej nespravodlivé a prikláňa sa radšej k randeniu so ženami. 

„Možno je v ženskom svete veľká konkurencia, no nemám pocit, že by sa ženy navzájom o niečo oberali. Pri heteronormatívnych vzťahoch mám taký zvláštny pocit, že sa to deje,“ hovorí Emily a prezrádza, že sa nedávno prihlásila do zoznamovacej aplikácie. Obáva sa však, že je to príliš okaté a svoju dámsku lásku tam nenájde. 

Domov
Zdieľať
Diskusia