Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. decembra 2022, 16:35
Čas čítania 0:24
Jakub Paulík

Separ oznámil track so Snoop Doggom. Kedy vydá nový album?

SLOVENSKO HUDBA SEPAR SNOOP DOGG SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Ku koncu roka 2022 prišiel raper s veľkolepou správu.

Separ prostredníctvom svojho facebookového účtu oznámil, že nahral track s raperom Snoop Doggom. Bližšie informácie o tracku neuviedol. Oznámil však, že 2. marca budúceho roku bude spustený predaj jeho albumu FLOWDEMORT.

„V roku 2023, konkrétne 2. 3. spustíme predaj môjho nového projektu FLOWDEMORT, do ktorého som dal všetko, čo aktuálne dokážem (druhá fotka tohto postu je taká, že odložím si to tu, kým ten album nevyjde, lebo to je, že 🤯🤯🤯),“ napísal.

Odporúčané
Zayovi svietia diamanty na zuboch a Separ nechal na bare 14-tisíc. Sleduj prvý videoklip z albumu Party Week Zayovi svietia diamanty na zuboch a Separ nechal na bare 14-tisíc. Sleduj prvý videoklip z albumu Party Week 22. decembra 2022, 10:31

S výnimočnou správou prišiel v koncoročnom statuse, v ktorom zhodnotil viaceré svoje úspechy. Okrem iného spomenul aj spoluprácu s OMV, participáciu na značke rumu, ale aj stavanie rezortu v Indonézii.

Domov
Zdieľať
Diskusia