Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. decembra 2022, 13:11
Čas čítania 0:40
Daniel Mikolášik

Twiinsky sa v novom videoklipe vrátili do svojich detských čias. Natáčali ho v extrémnych podmienkach s 225 tonami ľadu

Twiinsky sa v novom videoklipe vrátili do svojich detských čias. Natáčali ho v extrémnych podmienkach s 225 tonami ľadu
Zdroj: Youtube (TWiiNSkids)
HUDBA DANIELA NÍZLOVÁ DANIELA NÍZLOVÁ HUDBA VERONIKA NÍZLOVÁ VIANOCE
Uložiť Uložené

Rozprávkový klip, v ktorom si zahrali snehové kráľovné, natáčali vo Vysokých Tatrách.

Daniela a Veronika Nízlové známe ako spevácke duo Twiins vydali sprievodný videoklip k skladbe Hviezdička. Rozprávkový klip, v ktorom si zahrali snehové kráľovné, natáčali vo Vysokých Tatrách. Ide o prespievanie známej detskej pesničky zo Zlatej brány, legendárnej relácie z košického televízneho štúdia.

„Počas troch desaťročí vygenerovali desiatky skladieb, ktoré sú dodnes tým najlepším, čo v tejto oblasti hudobnej tvorby na Slovensku vzniklo,“ pripomína hudobný dramaturg Juraj Čurný, ktorý projekt inicioval. Hviezdička je jedna zo 17 skladieb z ich minuloročného albumu Zlatá brána dokorán, ktorý pozostáva z coverov niekdajších detských hitov. 

Sestry Nízlové natáčali videoklip k skladbe v extrémnych podmienkach v Ľadovom dóme na Hrebienku obklopené 225 tonami ľadu a v teplote –9 stupňov Celzia. „Bolo to naozaj náročné. Dokonca sme sa chodili von ohriať, lebo tam bolo ‚iba‘ nula,“ prezradili so smiechom Twiinsky v Teleráne na Markíze.

O jedinečný videoklip sa postarala spoločnosť Illuminate Production a tanečne ich v ňom sprevádzali deti zo Základnej umeleckej školy v Tatranskej Lomnici a dievčatá z klubu športovej gymnastiky v Poprade. Sleduj výsledok nižšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia