Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
15. decembra 2022, 8:49
Čas čítania 0:43
Matej Ohrablo Čoje

Ludwig Bagin: Pizza s ananásom bola u mňa kedysi začiatkom konca vzťahu

PODCASTY GASTRO BRATISLAVA GASTROPRIEMYSEL PODGAST
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Ludwig Bagin je herec a moderátor a pre všetkých, ktorí vedia, aj maskot Starého Mesta. V ňom má obehané všetky najlepšie podniky a kaviarne, často medzi prvými. Okrem toho je domáci kuchár s podrobnými znalosťami a so zaujímavými názormi na gastronómiu.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.

Sleduj Podgast na Refresheri.

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Čo pôvodne považoval za špagety carbonara a čo si myslí dnes o úpravách originálneho receptu.
  • Ako na Ludwiga aj Čojeho gastronomicky zapôsobilo Rusko.
  • Ako oslavoval v Rige tridsiatku „lotyšského Sajfu“ v električke jazdiacej po meste.

Ludwig Bagin je slovenský herec a moderátor – a pre všetkých, ktorí vedia, aj maskot Starého Mesta. V ňom má obehané všetky najlepšie podniky a kaviarne, často medzi prvými. Okrem toho je domáci kuchár nadšenec s podrobnými znalosťami a so zaujímavými názormi na gastronómiu.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Daj Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvaš podcasty a hudbu. Neujde ti žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected].
Domov
Zdieľať
Diskusia