Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2022 o 15:32
Čas čítania 0:35
Adriana Královičová

Ružová novinka spolupráce Nike a Jacquemus. Tenisky Nike Air Humara v odtieni hot pink sa vďaka svojej cene vyparia z predajní

MÓDA MÓDA NIKE
Uložiť Uložené

Novinka Jacquemus x Nike Air Humara prichádza do predaja 9. decembra 2022.

Unisex tenisky Humara vznikli v spolupráci Nike a francúzskej značky Jacquemus. Svoju prvú spoločnú kolekciu predstavili na prehliadke jar/leto 2023 v Marseille. Zo spolupráce už vzišiel jeden pár tenisiek, niesli sa v odtieni béžovej a bielej. Tentoraz prichádzajú v najsexi odtieni ružovej hot pink, ktorú dizajnér Jacquemus zbožňuje, informuje High Snobiety.  

Predaj nového modelu sa spustí 9. decembra o 8.00 h. Ich cena je 170 eur. Kúpiš ich na oficiálnej stránke Jacquemus alebo Nike SNKRS. 

móda Jacquemus tenisky Nike
Zdroj: Jacquemus

Ružová farba sa nachádza na každom kúsku topánky. Povrch je zo sieťovaného semišového materiálu. Je olemovaný koženým pásom, nechýba logo značky Nike a nápis Jacquemus. Podrážka z gumy má zemitú hnedú farbu. Vytvára tak príjemný kontrast k ružovej.  

móda nike tenisky jacquemus
Zdroj: Nike.com

Pohodlnosť topánky zaručuje vzduchom odpružená päta a predná časť chodidla. Budeš sa tak cítiť, akoby si chodila po oblakoch. Dizajn je inšpirovaný legendárnou teniskou značky Nike Humara z roku 1997. Tenisky sú ideálne na beh. 

Jacquemus móda tenisky nike Jacquemus móda tenisky nike Jacquemus móda tenisky nike Jacquemus móda tenisky nike
Zobraziť galériu
(6)
Domov
Zdieľať
Diskusia