Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2022, 13:00
Čas čítania 2:10
Denisa Šútorová

Jenna Ortega v úprimnom rozhovore: Hrala som v reklamách pre McDonald's, netušila som, že z Wednesday bude taká obrovská vec

Jenna Ortega v úprimnom rozhovore: Hrala som v reklamách pre McDonald's, netušila som, že z Wednesday bude taká obrovská vec
Zdroj: Instagram/allanface
FILMY A SERIÁLY JENNA ORTEGA WEDNESDAY
Uložiť Uložené

Režiséra Tima Burtona označila za milé stvorenie, ktoré si stále niečo pre seba mrmle vo vlastnom jazyku.

Americkú herečku Jennu Ortegu si vďaka seriálu Wednesday zamiloval celý svet. Do 10 dní od premiéry seriálu jej pribudlo 10 miliónov followerov na Instagrame. O tom, ako sa jej hralo pod taktovkou Tima Burtona, ale aj po boku Christiny Ricci, ktorá Wednesday stvárňovala v 90. rokoch, porozprávala v štúdiach ABC v šou Jimmy Kimmel Live.

Úprimne si zaspomínala na svoje herecké začiatky v deviatich rokoch a aj to, ako sa ocitla v reklamách pre McDonald's. Publikum ju privítalo veľkým potleskom a nešetrilo ním ani počas rozhovoru.

Napriek tomu, že Jenna Ortega sa už predtým objavila v niekoľkých úspešných televíznych a filmových formátoch vrátane Scream, You a Stuck in The Middle, medzinárodnú prestíž jej priniesla až úloha sarkastickej dcéry Addamsovcov. 

Jenna prezradila, že hereckú kariéru začínala v reklamách pre McDonald's.
Jenna prezradila, že hereckú kariéru začínala v reklamách pre McDonald's. Zdroj: Youtube/Jimmy Kimmel


Ako povedala moderátorovi Jimmymu Kimmelovi, jej začiatky neboli ani zďaleka hviezdne. „Keď som začínala s herectvom, nemala som žiadne spojenie s Hollywoodom a týmto priemyslom, bolo mi povedané, že môžem robiť len reklamy. Takže... mám dosť dobrú skúsenosť v reklamách. Omylom som rok bola dievčaťom v reklamách pre McDonald's, keďže si ma nezávisle od seba vybrali traja kastingoví režiséri,“ priznala s úsmevom. 

 
Dodáva, že najväčšou oporou jej v tých časoch bola práve jej mama, ktorá ju štyri- až päťkrát do týždňa vozila na kastingy z Coachella Valley do Los Angeles. Okrem Jenny sa stíhala starať o päť ďalších detí a zvládať povolanie zdravotnej sestry na pohotovosti.

Moderátor sa ďalej Jenny priamo spýtal, ako ju brali spolužiaci, keďže v čase, keď už bola hviezdou na Disney Channel, chodila do štátnej školy. Herečka priznáva, že z toho nikto nerobil vedu a úprimne ju to teší. Rolu Wednesday takisto berie s pokorou a ani náhodou nečakala, že zo seriálu bude taká veľká vec. 

Gotický look Wednesday sa stal virálnym hitom internetu. Hviezda naň stavila aj vo večernej šou Jimmyho Kimmela.
Gotický look Wednesday sa stal virálnym hitom internetu. Hviezda naň stavila aj vo večernej šou Jimmyho Kimmela. Zdroj: Instagram/allanface

„Neuvedomovala som si to. Je to set a v televízii je všetko uponáhľané. Možno som bola naivná, predsa len tam bolo meno Tima Burtona, ale myslela som si, niektorí ľudia si to pozrú, niektorí nie.“ Režiséra potom označila za skvelého človeka a „milé stvorenie,“ ktoré si vždy pre seba niečo mrmle vo svojom vlastnom jazyku.

Kimmel si neodpustil ani otázku, ako sa Jenne hralo po boku Christiny Ricci. „Ja osobne som to medzi nami spravila trochu zvláštne. Som oblečená ako ona pred 30 rokmi, v mojej hlave ju poznám ako Wednesday a ona sa pozerá, ako hrám jej postavu. Niekedy je komunikácia so mnou ťažká, aj v dôsledku môjho čiernemu humoru... raz mi povedala, uh, to je naozaj morbídne,“ priznáva, no zároveň hovorí, že Ricci k nej vždy bola láskavá a správala sa profesionálne. Kimmel to so smiechom komentuje: „Vieš, že je to morbídne, keď si Wednesday myslí, že je to morbídne.“

Jenna Ortega predviedla v šou Jimmyho Kimmela nápaditý gotický look.
Jenna Ortega predviedla v šou Jimmyho Kimmela nápaditý gotický look. Zdroj: Instagram/allanface

Ortega nič nenechala na náhodu a na svoju prvú večernú šou v televízii si obliekla čipkované midi šaty od značky Dion Lee s výrazným rozparkom po stehná a dlhými rukávmi. Model perfektne zvýraznil herečkinu postavu a na televízne obrazovky priniesol trochu gotického looku, ktorý sa stal vďaka Jenne virálnym. Nechýbali ani vražedne vysoké saténové lodičky Louboutin.

Look doplnila červeným rúžom a lakom na nechty, čiernou očnou linkou a jednoduchým účesom, v ktorom nechala vyniknúť svoju povestnú ofinu. Čo sa týka doplnkov, dvadsaťročná hviezda vsadila na šperky striebornej farby vrátane súpravy prsteňov a trblietavých trojuholníkových náušníc a náhrdelníka.

Anketa:
Si fanúšik Jenny?
Milujem ju!
Veľmi ma nezaujala.
Milujem ju!
89 %
846 Hlasov
Veľmi ma nezaujala.
11 %
103 Hlasov
TV program na dnes a ďalšie dni rôznych televíznych staníc nájdeš na Refresheri na jednom mieste.
Domov
Zdieľať
Diskusia