Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. novembra 2022, 10:32
Čas čítania 0:49
Martin Adam Pavlík

Will Smith prehovoril o tom, prečo dal Chrisovi Rockovi facku na Oscaroch: Nebol som to ja, prejavil sa dlhodobo potláčaný hnev

Will Smith prehovoril o tom, prečo dal Chrisovi Rockovi facku na Oscaroch: Nebol som to ja, prejavil sa dlhodobo potláčaný hnev
Zdroj: Sony Pictures
OSOBNOSTI CHRIS ROCK OSCAR 2022 SPRÁVY ZO SVETA WILL SMITH
Uložiť Uložené

Herec priznal, že i keď počas udeľovania vyhral Oscara, bola to preňho strašná noc.

Ako píše BBC, herec Will Smith sa v rozhovore s Trevorom Noahom vrátil k incidentu, ktorý sa odohral v marci na udeľovaní Oscarov, keď dal facku moderátorovi Chrisovi Rockovi. Ten si uťahoval z výzoru Smithovej ženy, ktorá trpí alopéciou, v dôsledku ktorej jej vypadávajú vlasy. 

Americký herec v rovnaký večer získal Oscara za životopisnú drámu King Richard, avšak Noahovi povedal, že napriek tomu to bola preňho strašná noc. Vysvetlil, že za jeho správaním voči moderátorovi šou bol dlho potláčaný hnev.


Smitha počas udeľovania prestížnych cien údajne trápili viaceré veci. Dodal však, že to určite neospravedlňuje, ako sa správal. „Nezvládol som to. Chápem, aké to bolo pre ľudí šokujúce. Nebol som to ja,“ povedal herec známy z filmov Men in Black, Bad Boys, I Am Legend či Ali.

Noahovi sa tiež zveril so zážitkom po udeľovaní cien. Jeho deväťročný synovec, ktorý je vraj ten najmilší chlapec na svete, sa ho totiž doma v kuchyni neskôr spýtal: „Strýko Will, prečo si udrel toho muža?“ Smith priznal, že si uvedomil, akú bolesť svojím činom spôsobil.

Amerického herca už tento mesiac uvidíme v dráme inšpirovanej skutočnými udalosťami s názvom Emancipation. Na streamovacej službe Apple TV+ bude dostupná 9. decembra. Režíroval ju Antoine Fuqua, ktorý predtým nakrútil napríklad filmy ako Training Day, Equalizer alebo Southpaw.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia