Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. novembra 2022, 9:00
Čas čítania 1:58
Dominik Vetrák

TOP z Netflixu za november 2022: Koľko z týchto filmov a seriálov si videl?

TOP z Netflixu za november 2022: Koľko z týchto filmov a seriálov si videl?
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NAJLEPŠIE SERIÁLY NA NETFLIXE NETFLIX NETFLIX SERIÁLY NOVÉ FILMY NA NETFLIXE
Uložiť Uložené

Toto sú najlepšie novinky od Netflixu, ktoré vyšli v novembri.

November bol na Netflixe veľmi pestrý. Vyšlo mnoho filmov a seriálov, no len niektoré z nich stoja za tvoju pozornosť. My sme vybrali to najlepšie, čo na Netflixe v novembri vyšlo.

Odporúčané
10 vynikajúcich filmov, ktoré si zaslúžia pokračovania, no nikdy ich asi neuvidíme 10 vynikajúcich filmov, ktoré si zaslúžia pokračovania, no nikdy ich asi neuvidíme 28. novembra 2022, 9:30

1. Dragon Prince

Nová séria animovaného seriálu dorazila po troch rokoch. Žiadna úroveň kvality neospravedlňuje také dlhé čakanie, no pri pozeraní nových častí na to aj zabudneš. Príbeh pokročil vpred dravým spôsobom, keď sme sa dočkali aj časového skoku o niekoľko rokov, takže postavy sú schopnejšie a riešia aj dospelejšie témy. Už tradične nás potešili aj akčné scény a súboje s drakmi či magickými stvoreniami.

2. Enola Holmes 2

Pokračovanie populárneho detektívneho filmu s Millie Bobby Brown a Henrym Cavillom dokázalo kvalitou prekonať svojho predchodcu a to je všetko, čo sme od neho požadovali. Ak máš chuť na hádky a dialógy sympatických postáv, mysterióznu zápletku a slušnú akciu v príbehu z konca 19. storočia, Enola ťa poteší.

3. My Father’s Dragon

Najnovší film Cartoon Saloon (The Secret of Kells, Song of the Sea, The Breadwinner a Wolfwalkers) nie je taký dobrý ako ich doterajšie počiny, ale stále stojí za to ho vidieť. Dej je o chlapcovi Elmerovi, ktorý sa dostane na magický ostrov. Spriatelí sa tam s drakom Borisom, s ktorým musia ostrov zachrániť. 

4. 1899

Imigranti sa na konci 19. storočia vybrali hľadať nový život v Amerike, a tak sa partia ľudí nalodila na veľký zaoceánsky parník smerujúci do New Yorku. Všetko sa pokazí, keď loď zachytí signál SOS ďalšej lode, ktorá sa stratila už pred 4 mesiacmi. Nasleduje spleť tajomstiev, mysterióznych udalostí a tajuplných postáv s temnou minulosťou. 1899 nakrútili tvorcovia seriálu Dark, takže vieš, že môžeš rátať s chytľavým dejom. 

5. Wednesday

Nový seriál od Tima Burtona nie je taký dobrý, ako by sme si želali a ako sme čakali. Tvorcovia ním mieria viac na tínedžerskú cieľovku a je to skôr taká priemerná príjemná jednohubka, ktorej najsilnejšou zbraňou je vizuál a úžasná herečka Jenna Ortega v role Wednesday, temnej dcéry Addamsovcov. Tá sa v seriáli dostáva na novú školu, kde sa musí vyrovnať s očakávaniami a diskrimináciou okolia, ale aj so záhadnou vraždou. 

6. Dead To Me

Záverečná séria krimiseriálu s čiernym humorom neodpovedala na úplne všetky otázky, no emotívne uzatvorila príbeh. Tvorcovia sa sústredili najmä na to, aby zobrazili silné priateľstvo a vzťah medzi hlavnými postavami, ktoré sa nielen majú nadovšetko rady, ale ešte sú k sebe navždy pripútané ako komplici drsného zločinu. Posledná séria bola vtipná, zahrala na city a dala priestor aj úžasným postavám. 

7. Stutz

Stutz je príjemný krátky dokumentárny film od herca Jonaha Hilla. Urobil ho spolu so svojím terapeutom Philom Stutzom, ktorý mu kompletne zmenil a zlepšil život. Počas ich rozhovorov prídeš na nové a pozitívne myšlienky, pobavíš sa a zistíš, ako terapeut pomohol hercovi s jeho depresiami.

Mnohí zrejme čakali, že v článku nájdu aj piatu sériu The Crown. Bohužiaľ, tá bola zo všetkých zatiaľ najslabšia a my ani nevieme, či budeme mať chuť pozerať finálnu sériu, ktorá vyjde zrejme v roku 2024. 

Domov
Zdieľať
Diskusia