Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce s STU.
25. novembra 2022, 13:00
Čas čítania 1:16

DMS, Polemic aj Medial Banana. Príď sa v piatok 25. novembra zabaviť na akciu Takeda Beánia STU 22 v Bratislave

DMS, Polemic aj Medial Banana. Príď sa v piatok 25. novembra zabaviť na akciu Takeda Beánia STU 22 v Bratislave
Zdroj: Beánia STU
ZAUJÍMAVOSTI DMS ELEKTRONICKÁ HUDBA HUDBA SEPAR
Uložiť Uložené

Uži si opäť skvelú (nielen) študentskú akciu.

Legendárna Takeda Beánia STU sa vracia späť po troch rokoch. Opäť prináša kvalitnú zábavu, populárnych umelcov a nezabudnuteľnú párty atmosféru. Príď sa zabaviť s kamošmi či so spolužiakmi do Edison Parku v Bratislave a užite si spolu benefity študentského života. 

Už v piatok 25. 11. od 20.00 h si zatancuješ a vypočuješ kvalitných slovenských interpretov. Organizátori si pre teba prichystali mix štýlov, takže na beánii si prídu na svoje všetci. Od rapu cez slovenské SKA až po tanečnú elektronickú hudbu.

Beánia STU
Zdroj: Beánia STU

DMS aj Medial Banana

Môžeš sa tešiť na populárne rapové trio DMS (Dame, Separ, Smart), ku ktorým sa pridajú skvelé slovenské SKA/reggae kapely PolemicMedial Banana. Edison park roztancuje svojou dávkou tanečnej hudby DJ Milan Lieskovský. Na akcii Takeda Beánia STU sa predstaví aj mladá študentská kapela Echosféry.

Line-up:

  • 20.15 h – Echosféry
  • 21.45 h – Polemic
  • 23.15 h – DMS (Dame, Separ, Smart)
  • 01.00 h – Medial Banana
  • 02.15 h – Milan Lieskovský

Lístky na beániu STU kúpiš v predpredaji na ticketportal.sk tu. K dispozícii máš viacero druhov lístkov od klasických cez špeciálny skupinový 2 + 1 zadarmo lístok, VIP lístok a ultra VIP. Ak si študent, nezabudni pri nákupe využiť ISIC zľavu. Dokonca je pripravená aj špeciálna Black Friday zľava.

chcem lístok

VIP lístok obsahuje separátny vstup, vlastnú zónu na hornom poschodí s väčším priestorom a s lepším výhľadom na pódium, vlastným barom a vlastným WC. ULTRA VIP obsahuje všetky benefity VIP lístka + presklený skybox s výhľadom na pódium, vlastné pohodlné sedenie na gaučoch so stolmi, catering: 1× 7 dcl alkoholu + 10× nealko, podľa vlastného výberu.

Beánia STU
Zdroj: Beánia STU

Neváhaj a kúp si lístky na akciu už dnes, kapacita priestorov je limitovaná. Na beánii STU sú vítaní všetci študenti aj neštudenti. Príď sa zabaviť a užiť si skvelé kapely už v piatok 25. novembra do Edison Parku na Prievozskej ulici v Bratislave. Viac informácií o Takeda Beánii STU nájdeš tu.

Ako to vyzeralo na minulej vypredanej beánii?

Partneri podujatia: Takeda, IBM, STU, Anwell, ISIC.

Beánia STU
Zdroj: Beánia STU
Domov
Zdieľať
Diskusia