Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti ČSOB. 
28. novembra 2022, 19:30
Čas čítania 0:50
Sponzorovaný obsah

„Neučil som sa už 6 rokov.“ Mladých v uliciach Bratislavy sme vyspovedali cestou do školy (Anketa)

VIDEO VIDEO
Uložiť Uložené

Vieš na tieto otázky odpovedať bez chyby?

Môžeš si odkladať drobné do prasiatka, ale aj šetriť čas počas cestovania do školy. Napríklad tak, že si zopakuješ učivo. Teraz však môžeš ušetriť aj peniaze. ČSOB ti prispeje 20 eur na bratislavskú MHD v rámci IDS BK, ak si u nich otvoríš študentský účet. Kredit môžeš využiť pri nákupe električenky alebo lístkov. Ako na to? Sleduj našu anketu a zisti podrobný návod. Radšej si však pohni, ponuku majú len pre prvých 300 záujemcov.

Študentský FUN účet v ČSOB máš do 28 rokov bez poplatkov. V aplikácii ČSOB SmartBanking dohliadaš na svoje financie, ale môžeš si cez službu IDS BK kúpiť aj lístok na bratislavskú MHD, lístok na vlak a zaplatíš v nej aj parkovanie vo vybraných slovenských mestách. Svoj účet spravuješ bez toho, aby si musel chodiť do banky. 

viac informácií

Práve niektorí študenti z našej ankety šetria čas tak, že sa učia po ceste do školy. Iní sa neučili posledných 6 rokov. Boli sme preto zvedaví, aké sú ich všeobecné znalosti. Vedia, v ktorom storočí sa naposledy rozdelilo Československo, pred koľkými rokmi vyšiel film 8 Mile s Eminemom a koľko 5-centových mincí potrebujú na jedno euro? 

Sleduj anketu a zisti, či by si vedel správne odpovedať na naše otázky. Možno sa dokonca dozvieš niečo nové, čo využiješ aj v škole. 

Domov
Zdieľať
Diskusia