Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. novembra 2022, 18:40
Čas čítania 0:53
Martin Adam Pavlík

Will Smith rozdával na pľaci komparzistom hrajúcim mŕtvoly v hroboch peniaze z vlastného vrecka, tvrdí režisér filmu Emancipation

Will Smith rozdával na pľaci komparzistom hrajúcim mŕtvoly v hroboch peniaze z vlastného vrecka, tvrdí režisér filmu Emancipation
Zdroj: Apple TV+
FILMY A SERIÁLY EMANCIPATION SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Herec ukázal dobré srdce.

Ako sme informovali, Will Smith si zahral v snímke Emancipation, kde hrá otroka, ktorý v 19. storočí unikne vopred predurčenému osudu a pripojí sa k armáde Severu (Union Army). V tom času ju viedol prezident Abraham Lincoln.

Režisér filmu Antoine Fuqua v rozhovore pre Vanity Fair priblížil spoluprácu so Smithom na pľaci a prezradil pár zaujímavostí, ktoré ťa možno prekvapia. Tentoraz však príjemne, keďže hercov výstup (moderátorovi galavečera, Chrisovi Rockovi, uštedril za nevhodný vtip facku) na Oscaroch vzbudil obrovskú vlnu kritiky.

Emancipation.
Emancipation. Zdroj: Apple TV+


Smith síce následne získal Oscara za film King Richard, no neskôr dostal od filmovej Akadémie aj trest – zákaz vstupu na udeľovanie najprestížnejších filmových cien na desať rokov. Fuqua však na adresu Smitha povedal, že ide o najmilšieho človeka, akého kedy stretol. 

Herec je vraj na pľaci ku všetkým veľmi láskavý a dokonca si chce s každým členom štábu podávať ruky a objímať sa. Inak to nebolo ani pri komparzistoch a vojakoch prítomných na pľaci, ktorých bolo dokopy okolo 300.

Museli sme mu pre covid povedať, aby to prestal robiť, povedal Fuqua. To však nebolo všetko. Smith údajne komparzistom, ktorí hrali mŕtvoly ležiace v hroboch počas veľkých horúčav, dával peniaze z vlastného vrecka za výdrž a odhodlanie v neľahkých podmienkach.  


Snímka nakrútená podľa skutočného príbehu príde do amerických kín 2. decembra a následne ju diváci uvidia 9. decembra aj na streamovacej platforme Apple TV+. 

Domov
Zdieľať
Diskusia