Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2022, 9:11
Čas čítania 0:51
Martin Adam Pavlík

Marvel „vzal mužnosť“ postave z filmu Black Panther: Wakanda Forever, upozornili fanúšikovia

Marvel „vzal mužnosť“ postave z filmu Black Panther: Wakanda Forever, upozornili fanúšikovia
Zdroj: Twitter/@belovasoup
FILMY A SERIÁLY BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER MARVEL MARVEL FILMY MARVEL FILMY 2022
Uložiť Uložené

Fanúšikovia Marvelu upozornili na bizarnú úpravu rozkroku Namora.

Ako píše Unilad, pozorným fanúšikom neušiel bizarný fakt, že v najnovšej „marvelovke“, ktorá je aktuálne aj v slovenských kinách, Black Panther: Wakanda Forever, tvorcovia jednu z postáv na plátne pomocou CGI netradične upravili, respektíve ju skôr „ochudobnili“. 


Ide o postavu zloducha Namora (stvárnil ho herec Tenoch Huerta), ktorý vo filme vystupoval len v zelených šortkách a zlatom brnení. Práve „vybavenie“ herca pod šortkami vraj tvorcovia zámerne zmenšili, aby nepútalo toľko pozornosti.  

V každom prípade si to predsa len diváci všimli, zdieľali to na porovnávacej koláži. Viacero z nich tento ťah štúdia pobúril a prišiel im nezmyselný zároveň. „Vráťte Namorovi jeho penis,“ napísal na sociálnu sieť rozhorčene jeden používateľ.

Iní sa na Twitteri začali štúdiu Marvel vysmievať. „Predstavte si, že by ste museli byť strihačom a celé hodiny odstraňovať jeho vydutý rozkrok bod po bode,“ žartoval ďalší.

Namor.
Namor. Zdroj: Walt Disney US


Podstatnejšie pre tvorcov však je, že Black Panther: Wakanda Forever zlomil kasový rekord v podobe najväčšieho novembrového premiérového víkendu v kinách v USA a v Kanade. Snímke sa tam za prvý víkend podarilo zarobiť 180 miliónov dolárov, čím prekonala predošlý rekord snímky The Hunger Games: Catching Fire.

Najnovšia Marvelovka bola prezentovaná ako pocta zosnulému Chadwickovi Bosemanovi, ktorý zomrel v auguste 2020. Prehral boj s rakovinou hrubého čreva.

Domov
Zdieľať
Diskusia