Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. novembra 2022, 9:30
Čas čítania 4:09
Richard Balog

15 tipov na vianočné darčeky pre milovníkov streetwearu s cenou do 150 eur

15 tipov na vianočné darčeky pre milovníkov streetwearu s cenou do 150 eur
Zdroj: Footshop
MÓDA STREETWEAR VIANOČNÉ DARČEKY 2022
Uložiť Uložené

Skvelou voľbou sú zimné čiapky, originálne mikiny aj zberateľské predmety. Zabezpeč si darčeky v predstihu a uži si sviatočnú atmosféru s vyloženými nohami.

Do príchodu Vianoc zostáva pár týždňov a to je ideálny čas na nákup darčekov. Vybrali sme tie najzaujímavejšie darčeky s cenou do 150 eur, vďaka ktorým vyčaruješ úsmev na tvári všetkým milovníkom streetwearu.

Zabudni na stres a hodiny strávené hľadaním správneho produktu v online obchodoch a radšej si v decembri vychutnaj sviatočnú atmosféru v kruhu priateľov či rodiny na trhoch. 

Odporúčané
Jeseň v znamení štýlových tenisiek. Doplň svoje outfity o siluety s logom Converse, New Balance či Nike  Jeseň v znamení štýlových tenisiek. Doplň svoje outfity o siluety s logom Converse, New Balance či Nike 8. novembra 2022, 13:30
Supreme
Zdroj: MR PORTER

Kniha o histórii Supreme

Náš prvý tip na dokonalý vianočný darček pre milovníkov streetwearu je kniha, ktorá mapuje históriu Supreme od malého obchodu v New Yorku až po globálnu značku s miliónovými tržbami v celom svete.

Kniha má 312 strán a obsahuje viac ako 800 fotografií vrátane kurátorského výberu lookbookov, súpisu tričiek od sezóny jar/leto 2010 či zoznamu limitovaných edícií spoluprác so značkami Nike, Louis Vuitton, Comme de Garçons a podobne. Tento poklad je dostupný za 40 eur v ponuke online obchodu MR PORTER.  


Stussy
Zdroj: Selfridges

Tričko s potlačeným logom značky Stussy

Tričiek s krátkymi rukávmi nie je v zbierke nikdy dosť a obzvlášť, ak ide o kúsky, ktoré človek ľahko skombinuje s čímkoľvek zo svojho šatníka. Dokonalým príkladom je toto minimalistické tričko s potlačeným logom značky Stussy na hrudi, ktoré je dostupné v online obchode Selfridges za férovú cenu 40 eur.


Cherry LA
Zdroj: MR PORTER

Šiltovka Cherry LA

Klasická bejzbalová šiltovka z dielní značky Cherry LA bola doteraz dostupná len v Spojených štátoch amerických. Svetlé telo s kontrastným tmavomodrým šiltom je doplnené o vyšité logo výrobcu a nápis Quality Goods. Šiltovka je vyrobená z bavlnenej priadze a je v ponuke online obchodu MR PORTER za 65 eur. 


Fear of God Essentials
Zdroj: Selfridges

Mikina Fear of God Essentials 

Mikinu bez kapucne v svetložltom odtieni od značky Fear of God Essentials určite dobre pozná každý módny nadšenec. Nájdeš ju v online obchode Selfridges a stojí 90 eur. 


A Bathing Ape
Zdroj: Selfridges

Tričko A Bathing Ape

Ak plánuješ svojho partnera, respektíve svoju partnerku obdarovať tričkom a máš odložených 100 eur, skús siahnuť po tomto kúsku od legendárnej streetwearovej značky A Bathing Ape. Online obchod Selfridges predáva tento atraktívny čierny model s grafickým motívom opice za cenu 95 eur. Na základe osobných skúseností však odporúčame nákup väčšej veľkosti. 


Off-White™
Zdroj: MR PORTER

Kľúčenka Off-White™

Ak hľadáš originálny darček, skús kľúčenku s príveskom od značky Off-White™. Malá verzia siluety tenisiek s názvom OoO (Out of Office) je vyrobená z kože, sieťoviny a textilných tkanín, rovnako ako v prípade plnej veľkosti, a je zavesená na striebornej slučke. Nechýbajú ani detaily v podobe podpisových úvodzoviek na šnúrkach alebo logo značky vo vnútri tenisiek. Kľúčenka stojí 95 eur v online obchode MR PORTER.


adidas Originals Centennial 85 Low
Zdroj: Footshop

Tenisky Adidas Originals Centennial 85

V prípade, že hľadáš normálnu verziu tenisiek, máme pre teba hneď niekoľko zaujímavých tipov vrátane týchto retro tenisiek Adidas Originals Centennial 85 v nízkom vyhotovení. Dizajnérsky tím športového výrobcu v tomto prípade stavil na jednoduchú bielo-zelenú farebnú schému, vďaka čomu sú výrazné všetky detaily, kvalitné materiály aj ich precízne spracovanie. Túto čerstvú teniskovú novinku nájdeš v ponuke online obchodu Footshop za cenu 110 eur, pričom dostupné sú aj iné farby. 


Louis Vuitton
Zdroj: MR PORTER

Kniha Louis Vuitton – Virgil Abloh

Kniha je skvelý darček a obzvlášť, ak ide o zberateľský kus ako v prípade tohtoročnej novinky s názvom Louis Vuitton – Virgil Abloh od vydavateľstva Assouline. Publikácia vzdáva hold zosnulému návrhárovi Virgilovi Ablohovi, ktorý viedol francúzsky módny dom z pozície umeleckého riaditeľa. Ide o oslavu Ablohovho prínosu do módy tým, že zmazal hranice medzi pouličnou kultúrou a vysokým krajčírstvom.

Kniha má 359 strán a obsahuje nádherné fotografie aj osobné výpovede návrhárových priateľov vrátane Naomi Campbell, Luku Sabbata či Niga. Tento luxusný zberateľský darček stojí 120 eur a je k dispozícii v online obchode MR PORTER.


C.P. Company
Zdroj: Antonioli

Vlnená čiapka C.P. Company

Rovných 120 eur stojí v online obchode Antonioli aj táto vlnená čiapka v bielej farbe od značky C.P. Company, do ktorej sme sa zamilovali už na prvý pohľad. Minimalistický dizajn v prémiovom vyhotovení je doplnený o ikonický motív okuliarov s logom talianskeho výrobcu, ktorý je na trhu od roku 1971. 


New Balance 550
Zdroj: Footshop

Tenisky New Balance 550

Značka New Balance má za sebou veľmi úspešné obdobie, keď vedenie spoločnosti predstavilo desiatky skvelých párov tenisiek, ktoré zanechali v tieni modely od konkurenčných výrobcov športovej obuvi.

Dokonalým príkladom je retro basketbalový model s číselným označením 550, ktorý bol populárny predovšetkým v 70. a 80. rokoch minulého storočia. Vďaka jemným úpravám dostal nový dych a táto jednoduchá farebná schéma mu náramne pristane. V online obchode Footshop nájdeš tento atraktívny bielo-červeno-čierny variant za cenu 122,95 eur, tak neváhaj a zabezpeč si perfektný vianočný darček v predstihu.


Comme des Garçons
Zdroj: Antonioli

Peňaženka Comme des Garcons 

Úsmev na tvári vyčaríš každému milovníkovi streetwearu aj ikonickou peňaženkou so zipsom od Comme des Garcons. Návrhárka Rei Kawakubo spoločne so svojím tímom v tomto prípade stavili na teľaciu kožu s vystúpenou textúrou a s logom značky v čiernom farebnom vyhotovení so zlatým akcentom v podobe zapínania. Tento nadčasový model je dostupný v online obchode Antonioli za cenu 130 eur. 


Peyote Bird
Zdroj: MR PORTER

Náramok Peyote Bird

Šperky a pouličná kultúra idú spoločne ruka v ruke už od nepamäti. Ak plánuješ svojho partnera, respektíve partnerku obdarovať niečím výnimočným, máme tip na atraktívny náramok od značky Peyote Bird. Je vykladaný korálkami a dúhovými kameňmi, ktoré označujú znamenia zverokruhu.

Štíhly profil náramku vyzerá skvelo samostatne aj v kombinácii s inými štýlmi šperkov. Nájdeš ho v ponuke online predajcu MR PORTER za cenu 140 eur.


Palm Angels
Zdroj: Antonioli

Klobúk Palm Angels 

Klobúky patria k hip-hopu, k streetwearu a k pouličnej kultúre. V ponuke online obchodu Antonioli nájdeš viacero atraktívnych variantov, spomedzi ktorých sme vybrali čierny model s kontrastným bielym nápisom z dielní obľúbenej značky Palm Angels. Cena je 145 eur a určený je skôr na ženskú hlavu vzhľadom na rozmery.

Klobúk je vyrobený z bavlny a dizajnérsky tím stavil na textúru uterákovej tkaniny, ktorú poznáme najmä z modelov značky Kangol. 


New Balance 2002R
Zdroj: Footshop

Tenisky New Balance 2002R 

Náš predposledný tip na dokonalý vianočný darček pre milovníkov streetwearu pochádza z dielní značky New Balance a ide o tenisky s označením 2002R. Retro športový dizajn v kombinácii s minimalistickou farebnou schémou si získal našu priazeň a nepochybujeme o tom, že očaria aj tvojho partnera. Cena tenisiek je 147,95 eur vrátane dopravy a nájdeš ich v ponuke tuzemského online obchodu Footshop


Entire Studios
Zdroj: Selfridges

Mikina Entire Studios 

Bodku za dnešným výberom vianočných darčekov pre nadšencov pouličnej kultúry dávame prostredníctvom flísovej mikiny v tmavosivej verzii od značky Entire Studios, ktorá stojí 149 eur. Túto štýlovú vrchnú vrstvu nájdeš v online obchode Selfridges a môžeš sa spoľahnúť na to, že potešíš aj najnáročnejších jedincov. 

Odporúčané
Čierne tenisky sú ideálnou voľbou na jeseň. Toto je 10 najatraktívnejších párov pre mužov aj pre ženy Čierne tenisky sú ideálnou voľbou na jeseň. Toto je 10 najatraktívnejších párov pre mužov aj pre ženy 27. októbra 2022, 13:00
Domov
Zdieľať
Diskusia