Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. novembra 2022, 13:53
Čas čítania 3:29
Denisa Šútorová

Videli sme sexi prehliadku Rihanninej značky bielizne. Cara šokovala priesvitným modelom, Johnny Depp si zaflirtoval

Videli sme sexi prehliadku Rihanninej značky bielizne. Cara šokovala priesvitným modelom, Johnny Depp si zaflirtoval
Zdroj: Getty Images/Kevin Mazur
MÓDA RIHANNA
Uložiť Uložené

Bad Gal Riri si na prehliadke zatancovala aj na svoje životné motto „Zlé dievčatá sa chcú baviť“, pričom dala shout out ASAPOVI Rockymu.

Rihanna je späť! Po tom, čo oznámila svoje vystúpenie na Super Bowle 2023, vydala po šiestich rokoch prvý singel Lift Me Up, ktorý sa dostal na 2. miesto v rebríčku Billboard Hot 100. Veľkolepý návrat hviezdy na výslnie šoubiznisu celkom jasne potvrdila aj včerajšia dlhoočakávaná prehliadka Savage x Fenty Vol. 4, ktorá streamovala na Amazon Prime.

Okrem módneho zážitku a dokonalej scény pripomínajúcej začarovaný les bola šou doplnená aj o ohromujúce svetelné efekty a hudobný koncert Burna Boya, Anitty či samotnej Bad Gal Riri. Na móle nechýbali Cara Delevingne a Irina Shayk, no ani dávka kontroverzie, o ktorú sa postaral Johnny Depp. Zahraničné médiá však poslednú Rihanninu prehliadku považujú za najlepšiu zo série Savage x Fenty a my sme pre teba v článku zhrnuli tie najlepšie momenty.

Hviezdou večera na prehliadke Savage x Fenty Vol. 4 bola Cara Delevingne.
Hviezdou večera na prehliadke Savage x Fenty Vol. 4 bola Cara Delevingne. Zdroj: Getty Images/Kevin Mazur

Kolekcia Savage x Fenty Vol. 4

Jednou z najlepších vecí na prehliadke Savage x Fenty je, že ti presne ukáže, ako nosiť modely od Riri. Šou Vol. 4 predviedla bestsellery v podobe rôznych štýlov dámskej spodnej bielizne či boxeriek, no nechýbali ani korzety a hodvábne oblečenie pre mužov a ženy či dokonca pyžamá.

Na prehliadke dominovali najmä žlté komplety oživené výrazným mejkapom.
Na prehliadke dominovali najmä žlté komplety oživené výrazným mejkapom. Zdroj: Getty Images/Kevin Mazur

Nezabudnuteľnou kombináciou boli žlté hodvábne komplety doplnené o výrazný žltý mejkap na očiach aj obočí, ktorý efektne nahrádzal masku. Upúta ťa aj zamatová dámska bielizeň v žltej či fuksiovej, ku ktorej môžeš zladiť rukavičky. Cenovo dostupné sú aj žlté nohavičky Velvet Vixen Cheeky za 25 dolárov, podprsenka Velvet Vixe Lace-Up Bra za 65 dolárov či korzet za 100 dolárov. Na modeloch nechýba čipka, mašle ani kombinácia materiálov, vďaka čomu sa v spodnej bielizni od Rihanny budeš cítiť drzo a elegantne zároveň.

Savage x Fenty Vol. 4 sa premenila na začarovaný les plný divochov.
Savage x Fenty Vol. 4 sa premenila na začarovaný les plný divochov. Zdroj: Youtube/E! News

Kľúčovým detailom prehliadky bola aj kreatívna vizáž, ktorá vizuálne dopĺňala outfity. Nechýbali trblietky a trblietavé kontúry po celej dĺžke tváre a niekoľkometrové zapletené copy.

O moment večera sa v priesvitnej spodnej bielizni postarala Cara Delevingne, ktorá mala tvár zahalenú gotickým mejkapom a extravagantný účes vytvárajúci 3D korunu. Prekvapením bolo aj na blond odfarbené obočie. Irina Shayk sa zase ukázala v striebornom korzete a priesvitnej sukni, cez ktorú bolo vidieť takisto strieborné nohavičky. Okrem jej sebavedomého výrazu dopĺňal celý outfit aj výrazný hadí náhrdelník.


Scéna a modelky

Štvrtý diel prehliadky Savage x Fenty sa odohral v začarovanom lese plnom divochov. Scéna prehliadky pripomínala dokonalé zábery z filmu Avatar, v ktorých nechýba farba, svetelné efekty a premyslené animácie, o ktoré sa postarala agentúra Oddfellows. Rihanna prehliadku otvorila aj kreslenou verziou samej seba v nadživotnej veľkosti, ktorá pripomínala Eris, grécku bohyňu chaosu. Scénu nepochybne oživili aj tanečné vystúpenia s dynamickou choreografiou.

Scéna na Rihanninej prehliadke sa premenila na les plný divochov.
Scéna na Rihanninej prehliadke sa premenila na les plný divochov. Zdroj: Getty Images/Kevin Mazur

Okrem luxusných odevov, ktoré boli odprezentované, prehliadka upriamovala pozornosť aj na špecifické obsadenie modelov rôznych veľkostí, rasy či veku. Ako uvádza Independent, Rihanna svoju šou opísala ako prehliadku „nových tiel, nových siluet, nových osobností, nových postáv a novej energie“. Okrem Cary a Iriny na móle nechýbali Damson Idris, Joan Smalls, Kornbread, Lara Stone, Lilly Singh, Marsai Martin a Precious Lee.

 

Riri na scéne a shout out pre ASAPA Rockyho

Ako by to bolo, keby sa na svojej vlastnej prehliadke neobjavila aj Riri. Svoje vystúpenie odpálila v oceánovomodrom korzete obklopená légiou tanečníkov, s ktorými si užívala rytmy D.M.B. songu od svojho partnera, rapera ASAPA Rockyho. Potom ako zostúpila z kmeňa padnutého stromu, si zatancovala aj na svoje životné motto „Zlé dievčatá sa chcú baviť“.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty)

Johnny Depp na móle rozdelil svet na dva tábory

Kontroverzným momentom včerajšej prehliadky bolo účinkovanie Johnnyho Deppa, ktorý sa predviedol v úlohe modela. Hviezda Pirátov z Karibiku sa počas šou prechádzala zadymeným lesom v kockovanej košeli a dlhom kabáte, pričom v pozadí hrala pieseň So Fresh, So Clean od Outkast. Napriek tomu, že si Depp neodpustil svoj zvádzajúci a pre fanúšikov stále neodolateľný pohľad, jeho prítomnosť na prehliadke sa stretla s veľmi zmiešanými reakciami publika aj internetu. 

Od momentu, keď sa minulý týždeň potvrdila jeho účasť na Savage X Fenty Show Vol. 4, internet reagoval neľútostne. Johny Depp tam podľa komentárov nemá čo robiť. Olly Alexander z kapely Years & Years’ dokonca tweetoval, že po tomto ozname už ďalej značku nebude nosiť, a to ani napriek tomu, že predtým figuroval v jej kampani.

Herec, ktorý má za sebou náročné obdobie najmä pre súd s bývalou manželkou Amber Heard, si však od niektorých fanúšičiek vyslúžil aj pozitívne komentáre. Ako uvádza International Business Times, jedna z nich na Twitter napísala: „Toto je Johnny Depp, do ktorého som sa zamilovala ako malé dievča.“ Druhá jeho výkon počas šou okomentovala: „Stačí, že Johnny kráča, a celá sa červenám...“

Hudobné vystúpenia

Okrem slávnych modeliek a celebrít si Rihanna prizvala aj tanečníkov a spevákov, ktorí sa postarali o veľkolepý koncert. Rodáčka z Barbadosu v sebe hudobné korene skrátka nezaprie. Počas módnej prehliadky si vyšla na pódium aj Anitta, ktorá predviedla excentrické sólo hitu Practice a neskôr globálnu skladbu Envolver v odvážnom sieťovanom overale, ktorý dopĺňali kožené podväzky a čierna podprsenka. Fanúšikovia jej predstavenie považujú za najlepšie a ďakujú Rihanne za to, že ju obsadila do šou.

Na stagei nechýbali ani Don Toliver, Maxwell či Burna Boy, ktorý skladbami Last Last a It’s Plenty uzavrel hudobné čísla.

Anketa:
Čo hovoríš na Savage x Fenty Vol. 4?
Riri je skrátka pani! 
Predošlé prehliadky sa mi páčili viac.
Riri je skrátka pani! 
92 %
Predošlé prehliadky sa mi páčili viac.
8 %
Domov
Zdieľať
Diskusia