Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
10. novembra 2022 o 6:55
Čas čítania 0:48

Rihanna obsadila Johnnyho Deppa do módnej šou Savage X Fenty

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Speváčka si Deppa do svojej šou vybrala krátko po ostro sledovanom súde s exmanželkou Amber Heard. Herec bol obvinený z domáceho násilia. Súdny spor napokon vyhral.

Herec Johnny Depp rozvíril vody módneho priemyslu po tom, čo obsadil jednu z hlavných úloh najnovšej prehliadky Savage X Fenty Show Vol. 4, ktorá mala v stredu premiéru na Amazon Prime Video. Depp sa objavil v scéne sprevádzanej skladbou od OutKast – So Fresh, So Clean.

Aj keď malo ísť o veľké prekvapenie, niektoré médiá už o tejto informácii špekulovali minulý týždeň. Zároveň platí, že nie všetkých účasť známeho herca nadchla.

Speváčka Rihanna a jej tím si Deppa do svojej šou vybrali krátko po tom, čo vyhral ostro sledovaný súdny proces s exmanželkou Amber Heard. Tá ho obvinila z domáceho násilia. Aj keď Johnny Depp súd vyhral a Heard mu musí zaplatiť 15 miliónov dolárov, v očiach niektorých je naďalej násilníkom. Nemalá skupina týchto ľudí sa ozvala aj v súvislosti s aktuálnou módnou udalosťou. 

Fanúšikovia úspešnej podnikateľky a zakladateľky značky Savage X Fenty Rihanny šou považujú za „pohlcujúci módny zážitok“, ktorý kombinuje módu, tanec a hudbu.

Rihanna podpísala svoj prvý kontrakt, keď mala iba 16 rokov.
Rihanna podpísala svoj prvý kontrakt, keď mala iba 16 rokov. Zdroj: TASR

Medzi ďalšie celebrity, ktoré speváčka do svojej šou Savage X Fenty oslovila, patria Bella Poarch, Cara Delevingne, Damson Idris, Irina Shayk, Joan Smalls, Kornbread, Lara Stone, Lilly Singh a Marsai Martin.

Domov
Zdieľať
Diskusia