Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2022, 8:30
Čas čítania 1:36
Adriana Královičová

Gisele Bündchen sa bude s rozvodom vyrovnávať v novej vile na Floride. Za luxus zaplatila viac ako 2 milióny dolárov

Gisele Bündchen sa bude s rozvodom vyrovnávať v novej vile na Floride. Za luxus zaplatila viac ako 2 milióny dolárov
Zdroj: archív Gisele Bündchen
KULTÚRA DIZAJN INTERIÉROVÝ DIZAJN MODELING ZAHRANIČNÁ ARCHITEKTÚRA
Uložiť Uložené

Brazílska supermodelka sa očividne pripravuje na „slobodu“ vo veľkom štýle. Pred rozchodom si stihla zaobstarať vilu v Miami.

Meno úspešnej supermodelky sa v poslednom čase objavovalo v médiách často, môže za to nečakaný rozvod s manželom Tomom Bradym. Hráč NFL a krásna Brazílčanka tvorili pár 13 rokov. Dvojica verejnosť svojím rozvodom prekvapila, majú spolu dve deti a vždy vyzerali ako šťastná fungujúca rodina.

Ich rodinné problémy nastali v čase, keď sa športovec rozhodol vrátiť späť na ihrisko. Tom sa v istom čase zveril na svojom Instagrame, že pre kariéru netrávi so svojimi najbližšími tie najdôležitejšie momenty, ako sú Vianoce, narodeniny či Deň vďakyvzdania.

Informácie o tom, že dvojica dlhší čas bývala separátne, kolovali viacerými bulvárnymi médiami. Gisele si však po rozvode zaobstarala nové sídlo na Floride.

Gisele si stihla novú vilu kúpiť ešte pred rozvodom.
Gisele si stihla novú vilu kúpiť ešte pred rozvodom. Zdroj: One Sotheby’s Realty

Oddelene bývali už dlhší čas

Gisele a Tom oznámili svoj rozvod 27. októbra 2022 na svojich Instagramoch, kde uviedli, že budú aj naďalej spoločne vychovávať svoje deti. Brady a Bündchen sa vzali v roku 2009 a majú spolu dve deti, do ich rodiny patril aj Tomov syn z predchádzajúceho manželstva. 

Bývalý pár vlastnil mnoho luxusných nehnuteľností, ktoré ich stáli niekoľko miliónov dolárov. Ich hlavným útočiskom bola obrovská vila v Miami Beach v hodnote 27 miliónov dolárov, ktorá patrila pod klub exkluzívnej skupiny známej ako Billionaire Bunker.

Dom sa nachádza v slávnej oblasti, kde majú svoje rezidencie aj Ivanka Trump a Jared Kushner. V ich portfóliu sa nachádza dom v Bostone, Los Angeles, New Yorku a letná vila na Kostarike.

Dvojica sa zoznámila prostredníctvom  spoločných priateľov.
Dvojica sa zoznámila prostredníctvom spoločných priateľov. Zdroj: archív Gisele Bündchen

Nové hniezdočko si stihla zaobstarať ešte pred rozvodom 

Ako píše Vogue, supermodelka bola pred rozvodom zaneprázdnená kupovaním nehnuteľnosti, ktorá sa pre ňu stane novým domovom. 

Interiér je zariadený v štýle art déco. interiérový dizajn architektúrainteriérový dizajn architektúrainteriérový dizajn architektúra
Zobraziť galériu
(4)

Vila má rozlohu 1 540 štvorcových metrov, nachádza sa v mestečku Surfside na Floride. Práve kúpa vily údajne spôsobila predčasné fámy o rozchode slávnej dvojice. Gisele si vraj vilu zaobstarala dva týždne predtým, ako jej bývalý manžel oznámil návrat do NFL. Rozsiahla nehnuteľnosť modelku stála 2,04 milióna dolárov.

Izby sú priestranné, ladené do bielej farby.
Izby sú priestranné, ladené do bielej farby. Zdroj: One Sotheby’s Realty

Dom blízko pláže v štýle art déco

Dom s dlhou príjazdovou cestou postavený v roku 1940 je vybavený tromi spálňami a tromi kúpeľňami. Interiér je ladený vkusne do moderného štýlu, nejde o prvoplánový luxus. Útulne pôsobia drevené podlahy aj mnohé drevené doplnky.

Priestor je otvorený, kúpeľne aj ostatné izby sú priestranné, ladené minimalisticky do bielej farby. V obývacej časti spojenej s kuchyňou sa nachádza veľký krb a v strede kuchyne bije do očí veľký mramorový ostrovček. 

V záhrade bude Gisele pravdepodobne tráviť veľa času cvičením jogy.
V záhrade bude Gisele pravdepodobne tráviť veľa času cvičením jogy. Zdroj: One Sotheby’s Realty

Vďaka veľkým oknám je priestor dokonale presvetlený. K domu patrí veľká terasa a záhrada s trávnikom. Tu bude modelka pravdepodobne tráviť veľa času, keďže je milovníčkou jogy.

Anketa:
Čo hovoríš na nový dom supermodelky ?
Hneď by som ho brala.
Mohla si kúpiť niečo luxusnejšie.
Hneď by som ho brala.
37 %
Mohla si kúpiť niečo luxusnejšie.
63 %
Domov
Zdieľať
Diskusia