Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. novembra 2022, 13:30
Čas čítania 3:47
Richard Balog

Najlepšie októbrové outfity, ktoré predviedli Slovenky a Češky: Naty Kerny stavila na minisukňu, Pepa Mack na vinylové čižmy

Najlepšie októbrové outfity, ktoré predviedli Slovenky a Češky: Naty Kerny stavila na minisukňu, Pepa Mack na vinylové čižmy
Zdroj: Instagram/@karolinachomistek
MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY
Uložiť Uložené

Takto štýlovo sa obliekli Slovenky a Češky, ktoré majú módu v krvi.

Október priniesol množstvo slnečných dní a priamoúmerné tomu boli outfity, ktoré predviedli Slovenky a Češky. V uliciach sme videli svieže aj nadčasové kombinácie v podaní žien s vycibreným vkusom, ktoré ovládajú všetky súčasné módne trendy do najmenších detailov a využívajú ich vo svoj prospech.

Veríme, že v nasledujúcom výbere 12 najzaujímavejších outfitov nájdeš vhodnú inšpiráciu na najbližšie dni a týždne. Štýlové výtvory nemusíš hľadať na profiloch zahraničných blogeriek, stačí, ak skontroluješ profily žien z našich končín, a vyhrala si.

Odporúčané
Prerobili sme drahé outfity svetových influenceriek na lacnejšie alternatívy. Inšpiruj sa a ušetríš niekoľko stoviek eur Prerobili sme drahé outfity svetových influenceriek na lacnejšie alternatívy. Inšpiruj sa a ušetríš niekoľko stoviek eur 2. novembra 2022, 13:30

Petra Macková, známa skôr ako @pepamack, je pravidelnou súčasťou našich výberov s najzaujímavejšími outfitmi a viacero inšpiratívnych kombinácií predviedla aj v priebehu mesiaca október. Vybrali sme sofistikovaný outfit, ktorému dominujú vysoké čižmy s dĺžkou do polovice stehien s vinylovým povrchom od značky Emporio Armani.

Pozitívne hodnotíme aj slnečné okuliare bez rámu s oválnymi líniami a oversized sako v tmavosivej farbe. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Petra (@pepamack)

Výborný vkus má tiež Maria Dušička, o čom nás presvedčila jej spoločná kolekcia so značkou MIRYAM aj elegantný jesenný outfit na fotografii nižšie. Čierne sako vo voľnom strihu s opaskom od značky Toteme doplnila o jednoduchý rolák, slnečné okuliare a ikonickú kabelku od značky Chanel. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa MARIA DUSICKA (@maria.dusicka)

Andy Csinger je módna ikona, čoho dôkazom je viac ako 715-tisíc followerov na Instagrame. Slovenka, ktorá žila dlhé roky v Austrálii, našla nový domov v atraktívnom prostredí Apúlie, kde vytiahla aj tento nadčasový outfit. Ak rozmýšľaš, ako má vyzerať svieža jesenná kombinácia, s ktorou zaboduješ, toto je správny vzor.

Kombinácia dlhého kabáta s prúžkovaným svetrom, s voľnými nohavicami a s elegantnými sandálmi funguje výborne. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ANDY CSINGER (@andicsinger)

Inak ako pozitívne nemôžeme ohodnotiť ani túto trendovú jesennú kombináciu v podaní Karolíny Chomistekovej. Jedna z najvyhľadávanejších módnych influenceriek v krajine vsadila na úpletový rolák v hnedej farbe, ktorý zladila s kabelkou od značky Badura, so zvonovými rifľami s rozstrapkanými koncami a s masívnou obuvou v semišovom vyhotovení. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Karolina Chomistekova (@karolinachomistek)

Parížsky týždeň módy patrí medzi najsledovanejšie módne udalosti a štýlové Slovenky tam nemôžu chýbať. Barbora Franeková vsadila na uniformne ladenú kombináciu koženého saka The Frankie Shop, čierneho svetra, úzkych nohavíc so zvonovým rozparkom zo Zary a kovbojských čižiem Vagabond. Sladkou bodkou na celom outfite bola kabelka v netradičnom tvare s monogramom od módneho domu Saint Laurent. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Barbora Franekova (@barborafranekova)

Kovbojské čižmy s dĺžkou tesne pod kolená zohrali svoju úlohu aj v outfite Naty Kerny. Vrchná časť v sebe kombinuje uniformné prvky so štýlmi Preppy a Old Money Aesthetic, voči čomu nemáme žiadne výhrady, naopak, obdobné kombinácie zladené farebne tón v tóne sú aktuálne vítané. Naty vyskladala celý svoj outfit z modelov od značky H&M. Ak hľadáš inšpiráciu do školských lavíc, ale aj večer do mesta s priateľmi, rozhodne ide o správnu voľbu. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @natykerny

Návrhárka Vanda Jandová má jedinečný módny vkus, vďaka ktorému si získala aj náš obdiv. Najnovšie zaujala outfitom v štýle 2YK, ktorému dominovali masívne kožené topánky a krátky vrchný diel. Za pozornosť stojí aj ružová kabelka z dielne Vivienne Westwood. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa VANDA JANDA (@vandajanda)

Ak sleduješ naše výbery najzaujímavejších outfitov zo slovenských a z českých ulíc, určite vieš, že módne výtvory od Alexandry Sedláčkovej obdivujeme už niekoľko rokov. Inak to nebolo ani minulý mesiac, keď sympatická blogerka predviedla viacero atraktívnych siluet, spomedzi ktorých sme vybrali kombináciu kožených čižiem s dĺžkou po kolená s krátkymi šatami a s nadčasovým sivým oversized sakom. Jednoduché, elegantné a zároveň ženské. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Alexandra Sedláčková ♡ (@alexsedlackova)

Letecká MA-1 kožená bunda v hlavnej úlohe, približne takto by sme charakterizovali outfit v znamení hesla „v jednoduchosti je krása“ od Karolíny Wernerovej. Obľúbená influencerka doplnila výrazný vrchný diel o bavlnený biely top s vrúbkovanou štruktúrou, rifle v rovnom strihu, elegantné čierne čižmy a punc luxusu zabezpečila kabelka od módneho domu Bottega Veneta.

Aké je to jednoduché, keď má človek vkus a zbytočne nekombinuje piate cez deviate, čo myslíš? 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa K A R O L I N A (@karolinawer)

Posledný letný okamih v tohtoročných výberoch najzaujímavejších outfitov je prácou modelky Viktórie Ortnerovej. Minimalistická kombinácia je pastvou pre oči, a to či už máme na mysli dlhé obtiahnuté šaty značky Mango, šľapky z dielní módneho domu Hermès alebo ikonickú kabelku Chanel s retiazkou v bielom farebnom vyhotovení. Už nech máme leto 2023. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa VIKTORIA ORTNER (@viki.ortner)

Zuzana Stráská nás aj v októbri presvedčila o tom, že patrí medzi najštýlovejšie Češky, a to vďaka jesennému outfitu ako vystrihnutému z magazínu. Mama na plný úväzok a milovníčka módy predviedla atraktívnu kombináciu sivého saka od značky & Other Stories, vlneného roláka Jacquemus a pohodlných zvonových nohavíc z dielní českej značky Chatty. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ZUZANA N. STRASKA (@zuzanastraska)

Miss Českej republiky za rok 2006 Renata Novotná Langmannová má premiéru v našich článkoch s najlepšími outfitmi vo veľkom štýle. Skombinovala klasické modré rifle a sako od parížskej značky Sandro s pohodlnými koženými topánkami z ateliéru Murizari. Jednoduché a zároveň veľmi trendy. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Renata N. Langmannova (@renata_langmannova)

Záver tohto mesačného výberu outfitov v podaní Sloveniek a Češiek si pre seba získala módna influencerka Nikola Soukup Braxatorisová. Bývalá letuška si získala naše srdcia vďaka tomuto štýlovému outfitu, ktorý zostavila z modelov od značiek Pietro Filipi, CELINE, Jacquemus, Marie von Behrens a Saint Laurent. Kiežby sme videli viac obdobných kombinácií v našich uliciach a nielen na sociálnych sieťach. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Nikola Soukup Braxatorisová (@brixinka)

Anketa:
Našla si inšpiráciu v dnešnom výbere outfitov?
Áno.
Nie. 
Áno.
54 %
Nie. 
46 %
Odporúčané
Šperk v hodnote dvojizbového bytu, ale aj cenovo dostupné kúsky. Takto vyzerali outfity známych tvárí v posledných týždňoch  Šperk v hodnote dvojizbového bytu, ale aj cenovo dostupné kúsky. Takto vyzerali outfity známych tvárí v posledných týždňoch 18. októbra 2022, 10:30
Domov
Zdieľať
Diskusia