Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. októbra 2022, 15:32
Čas čítania 0:46
Jakub Paulík

Wakanda Forever: Nový Black Panther sa ukazuje v boji proti Atlantisu. Bez pomoci mocného hrdinu ríša padne

Wakanda Forever: Nový Black Panther sa ukazuje v boji proti Atlantisu. Bez pomoci mocného hrdinu ríša padne
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures
FILMY A SERIÁLY BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Nový Panther sa do kín dostane v novembri.

V čerstvej upútavke na Black Panther: Wakanda Forever vidíme hlavného hrdinu priamo v akcii. Podľa všetkého rolu po zosnulom hercovi Chadwickovi Bosemanovi (zomrel na rakovinu), ktorý hral T’Challu, prevezme jeho filmová sestra Shuri alebo jeho láska Nakia. S istotou to však zistíme až v kine.

V krátkom teaseri sa tiež na moment ukáže vodca Atlantisu Namor. Práve on kráľovnej Ramonde povie, že bez Black Panthera Wakanda padne. Spor medzi Wakandou a Atlantis spôsobí vedkyňa Williams alias Ironheart, ktorá je duchovnou nástupkyňou Iron Mana. Jej stroje totiž začnú v oceáne spôsobovať problémy, čo rozzúri kráľa Namora.

Anketa:
Pôjdeš na Wakanda Forever do kina?
Áno, určite.
Zvážim to.
Nie, pozriem si to až doma.
Nebudem to pozerať vôbec.
Áno, určite.
53 %
182 Hlasov
Zvážim to.
19 %
66 Hlasov
Nie, pozriem si to až doma.
23 %
77 Hlasov
Nebudem to pozerať vôbec.
5 %
16 Hlasov

Nového Panthera režíroval Ryan Coogler, ktorý sa v roku 2018 postaral aj o prvú časť. Vidieť si však od neho mohol tiež životopisnú drámu Fruitvale s Michaelom B. Jordanom a športovú drámu Creed, kde sa hlavnej postavy ujal znova Jordan. 

Scenár spolu s Cooglerom písal Joe Robert Cole, ktorý sa podieľal už na prvom Pantherovi, ale tiež na kriminálnej dráme All Day and a Night. Vo filme si zahrali herci, ako Letitia Wright, Lupita Nyong'o, Winston Duke, Angela Bassett, Danai Gurira, Martin Freeman, Tenoch Huerta a ďalší. Slovenská premiéra Black Panther: Wakanda Forever je plánovaná na 10. novembra 2022.

Domov
Zdieľať
Diskusia