Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2022, 15:00
Čas čítania 2:43
Denisa Šútorová

10 najlepších outfitov z Academy Museum Gala 2022. Dominovali flitre a výstrihy, Selena s Hailey prekvapili spoločnou fotkou

MÓDA MÓDA
Uložiť Uložené

O prekvapujúci moment večera sa postarala dvojica Hailey Bieber a Selena Gomez, ktoré si spoločne zapózovali pre fotografov. Internet reaguje pozitívne a vraví, že kauza terajšej lásky Justina Biebera s jeho bývalou je zažehnaná.

Na sobotnom veľkolepom galavečere Academy Museum Gala 2022 nechýbali najväčšie mená hollywoodskeho šoubiznisu. Vo veľkom štýle sa predviedli Emma Stone, George Clooney, Alexa Demie, Tilda Swinton či Julia Roberts, ktorej udelili cenu Icon Award ako uznanie za jej úspešnú kariéru. Nechýbal však ani mediálny magnát Miky Lee a režisér Steve McQueen.

Na druhom ročníku podujatia, ktorý bol tento rok pod záštitou značky Rolex, sa vyzbierala nemalá suma 10 miliónov dolárov, ktoré budú použité ako dar pre Academy Museum of Motion Pictures na najbližšie podujatia a výstavy.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by POPSUGAR Australia (@popsugarau)

Okrem vyzbieranej sumy a veľkolepého vystúpenia Diany Ross sa o prekvapujúci moment eventu postarali Hailey Bieber a Selena Gomez, ktoré si spoločne zapózovali pre fotografov. Internet reaguje pozitívne a vraví, že kauza terajšej lásky Justina Biebera s jeho bývalou je zažehnaná. 

Rozhodne však nesklamal ani červený koberec. Pozrime sa spolu na najlepšie outfity. Vybrali sme pre teba desať najlepších.

1. Olivia Wilde

Herečka Olivia Wilde, ktorá momentálne chodí s Harrym Stylesom, sa predviedla vo veľkolepej a odvážnej róbe od Alexandra Vauthiera z kolekcie jar/leto 2022 Couture. Trblietky a metalické farby sú najväčšími trendmi tejto aj budúcej sezóny... a zdá sa, že rovnako aj odhalené bradavky.

Herečka Olivia Wilde sa na Academy Museum Gala predviedla v róbe od módneho dizajnéra Alexandra Vauthiera.
Herečka Olivia Wilde sa na Academy Museum Gala predviedla v róbe od módneho dizajnéra Alexandra Vauthiera. Zdroj: Getty Images/Jon Kopaloff

2. Amal Clooney

Manželka Georgea Clooneyho Amal Clooney, právnička a aktivistka s libanonskými koreňmi, už neraz ukázala svoj zmysel pred módu. Na tohtoročný galavečer v Los Angeles si vybrala plisované šaty značky Del Core, na ktorých prevláda odtieň maslovej a bledozelenej. Značka, ktorú v roku 2020 založil dizajnér Daniel Del Core (ktorý pracoval pre módny dom Gucci), je v hollywoodskych kruhoch momentálne jednou z najžiadanejších.

Amal Clooney žiarila v šatách Del Core po boku manžela Georgea Clooneyho.
Amal Clooney žiarila v šatách Del Core po boku manžela Georgea Clooneyho. Zdroj: Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin

3. Jodie Turner-Smith

Britská herečka a modelka Jodie Turner-Smith tento rok stavila na hodváb, pierka, strieborné manžety a hlboký výstrih. Treba uznať, že v modeli značky Gucci a v kombinácii žiarivej zelenej a bledomodrej vyzerala sama ako umelecké dielo.

Jeden z najkrajších outfitov predviedla Jodie Turner-Smith. O jej róbu sa postarala značka Gucci.
Jeden z najkrajších outfitov predviedla Jodie Turner-Smith. O jej róbu sa postarala značka Gucci. Zdroj: Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

4. Lily Collins

Lily Collins, ktorú momentálne poznáš ako Emily v Paríži, na Academy Museum Gala zahviezdila po boku manžela Charlieho McDowella v modeli pútavej sukne s kvetovanou potlačou, skombinovanej s čiernym sieťovaným body s dlhým rukávom a bralettkou. K výraznému modelu od Diora zvolila svoj typický drdol s ofinkou a nechýbali ani farebné náušnice. Ani Emily by to zrejme nezvládla lepšie!

Lily Collins, ktorú poznáš ako Emily v Paríži, sa predstavila v pútavom komplete Dior.
Lily Collins, ktorú poznáš ako Emily v Paríži, sa predstavila v pútavom komplete Dior. Zdroj: Getty Images/Steve Granitz/FilmMagic

5. Kaia Gerber

Modelka Kaia Gerber nezdedila po slávnej mame Cindy Crawford iba krásu, ale aj dobrý vkus. Rada spája minimalizmus s extravaganciou a týmto dvom prívlastkom dáva celkom nový rozmer. Inak tomu nebolo ani v Los Angeles, kde v priesvitných šatách od značky Alaïa (kolekcia jar/leto 2023) vynikli jej krivky. K šatám zvolila jednoduchý účes a výrazné dymové líčenie.

Kaia Gerber dala v priesvitnom modeli značky Alaïa šancu vyniknúť svojim krivkám.
Kaia Gerber dala v priesvitnom modeli značky Alaïa šancu vyniknúť svojim krivkám. Zdroj: Getty Images/Steve Granitz

6. Alexandra Daddario

Obľúbená herečka Alexandra Daddario vie, že biela farba je nadčasová. Couture model od Christiana Diora na jar/leto 2022 však paradoxne nepôsobil nedotknuto a sviežo, ale, naopak, dramaticky. Pomohol tomu aj strieborný sieťovaný patent zakrývajúci dekolt a tmavé líčenie. Hviezde to však náramne pristalo. 

Alexandra Daddario zvolila dramatický look.
Alexandra Daddario zvolila dramatický look. Zdroj: Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin/Filmmagic

 
7. Christina Ricci

Róbu od Vivienne Westwood a šperky od Graziely Gems zvolila Christina Ricci, ktorú si kedysi mohol poznať ako Wednesday Addamsovú. Zdá sa, že herečka zostala verná svojmu filmovému charakteru a aj tentoraz siahla po čierno-striebornej kombinácii. V takýchto šatách by sa pokojne mohla ukázať aj na červenom koberci pri príležitosti odovzdávania Oscarov.
 

Bývalá Wednesday Addams stavila na kombináciu čiernej a striebornej.
Bývalá Wednesday Addams stavila na kombináciu čiernej a striebornej. Zdroj: Getty Images/Steve Granitz/FilmMagic

 
 8. Eiza González

Sexica Eiza González stavila na červený obtiahnutý model šiat od LaQuana Smitha, topánky Le Silla a výrazné nadčasové šperky Bulgari. Herečka, ktorá by vyzerala dobre aj vo vreci, však nenechala nič na náhodu a postarala sa o jeden z najlepších outfitov večera.

Eiza González zažiarila v červenej róbe a šperkoch od Bulgari.
Eiza González zažiarila v červenej róbe a šperkoch od Bulgari. Zdroj: Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin

9. Naomi Scott

Naomi Scott, ktorá si zahrala Disneyho Jasmínu v remaku Aladdin či v nových Charlieho anjeloch, nadchla jedinečnou róbou značky Erdem. V krémovožltom čipkovom modeli, ktorý prekrývala priesvitná biela látka a dopĺňali ju rukavičky, však pôsobila skôr ako moderná Popoluška na bále. Páčil sa nám aj výrazný červený rúž.

Naomi Scott, ktorá si zahrala Aladdinovu Jasmínu, na galavečere v Los Angeles pripomínala skôr modernú Popolušku.
Naomi Scott, ktorá si zahrala Aladdinovu Jasmínu, na galavečere v Los Angeles pripomínala skôr modernú Popolušku. Zdroj: Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

 
10. Bruna Marquezine

Dramatická čierna v podaní Valentina doladeného o šperky Tiffany & Co. Dokonalá kombinácia bola predstavená na brazílskej herečke Brune Marquezine. Model, ktorý bol z kolekcie jeseň/zima 2022, mal na sebe jeden z trendov na budúcu sezónu – výstrihy, ktoré sa neobjavujú už iba v oblasti dekoltu. Výstrihy na páse dodávajú modelu správnu dávku extravagancie.

Brazílčanka sa ukázala v nadčasovej a sexi róbe a predviedla zároveň aj jeden z trendov na budúcu sezónu: výstrihy. Tie sa nenachádzajú len v oblasti dekoltu, ale aj pása.
Brazílčanka sa ukázala v nadčasovej a sexi róbe a predviedla zároveň aj jeden z trendov na budúcu sezónu: výstrihy. Tie sa nenachádzajú len v oblasti dekoltu, ale aj pása. Zdroj: Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin
Anketa:
Ktorá celebrita to podľa teba zvládla najlepšie?
1. Olivia Wilde.
2. Amal Clooney.
3. Jodie Turner-Smith.
4. Lily Collins.
5. Kaia Gerber.
6. Alexandra Daddario.
7. Christina Ricci.
8. Eiza González.
9. Naomi Scott.
10. Bruna Marquezine.
1. Olivia Wilde.
13 %
2. Amal Clooney.
21 %
3. Jodie Turner-Smith.
2 %
4. Lily Collins.
21 %
5. Kaia Gerber.
9 %
6. Alexandra Daddario.
7 %
7. Christina Ricci.
0 %
8. Eiza González.
15 %
9. Naomi Scott.
4 %
10. Bruna Marquezine.
8 %
Domov
Zdieľať
Diskusia