Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Daniel Mikolášik Viktor Kniš
7. októbra 2022, 23:00
Čas čítania 1:14

Aktualizované: VIDEO: Vodič v Ružinove v šialenej rýchlosti vrazil do chodca na chodníku. Ten sa vo vzduchu prevrátil dole hlavou

Kategória:
News
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Nezvládol zákrutu a vrazil priamo do chodca, nabral ho na čelné sklo a odhodil pred seba.

Aktualizované 8. októbra o 8.00 h

V Ružinove došlo v piatok 7. októbra v podvečerných hodinách k vážnej dopravnej nehode, pri ktorej podľa všetkého utrpel zranenia neznámy chodec čakajúci na ostrovčeku na križovatke. Došlo k nej na rohu Košickej a Prievozskej ulice v mestskej časti Ružinov, informuje regionálny web Bratislava.zoznam.sk. Na mieste zasahovali záchranné zložky.

Refresher disponuje citlivými zábermi z nehody, ktoré nie sú vhodné pre maloleté osoby a citlivé povahy. Video z priemyselnej kamery zachytáva, ako sa vodič čierneho auta rúti vysokou rýchlosťou zo zákruty na Prievozskej ulici, kľučkuje medzi autami, ktoré sa práve začali rozbiehať na zelenú, a napokon nezvládne vybočiť zákrutu v smere na Košickú ulicu pri Nivách.

Vrazí priamo do neznámeho chodca čakajúceho na ostrovčeku, naberie ho na čelné sklo a odhodí pred seba, pričom chodec sa vo vzduchu prevráti dole hlavou.

Podľa informácií TV noviny vodič vo veľkej rýchlosti narazil do ženy, ktorá po nehode zostala pri vedomí, do nemocnice ju previezli s početnými zlomeninami. Polícia v sobotu ráno informovala, že nehoda sa v hlavnom meste stala krátko pred pol šiestou večer. Vinníkom je 40-ročný šofér BMW, ktorému namerali 1,25 promile. 

„Pri kontrole vodiča, ktorý narazil do chodkyne, bol dychovou skúškou zistený v organizme alkohol a jeho dychová skúška skončila s pozitívnym výsledkom 0,60 mg/l, čo predstavuje 1,25 promile. Pri zrážke chodkyňa utrpela zranenie, ktoré si vyžiadalo jej prevoz do nemocnice. Okolnosti dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania,“ informuje polícia, ktorá zverejnila aj zábery auta krátko po nehode.

Udalosť sa stala len necelý týždeň od nehody na autobusovej zastávke Zochova, kde športový exfunkcionár Dušan Dědeček autom narazil do davu ľudí. Piati ľudia nehodu neprežili, ďalší sú vo vážnom stave v nemocnici.

24. apríla 2024, 15:00 Čas čítania 3:05 Ako ušetriť na cestovaní po Bratislave? Najlepšie tipy Ako ušetriť na cestovaní po Bratislave? Najlepšie tipy

Aj Dědeček šoféroval opitý, namerali mu 1,6 promile. Sudca Okresného súdu Bratislava I vo štvrtok rozhodol, že ho nezoberie do väzby. Rozhodovať bude ešte odvolací súd. Keďže mu skutok prekvalifikovali na všeobecné ohrozenie, hrozí mu až doživotie.

Domov
Zdieľať
Diskusia