Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2022, 8:37
Čas čítania 0:33
Jakub Paulík

Euron Greyjoy z Game of Thrones rozpúta v horore krvavé rande. Z mladej ženy si spraví lovenú zver

FILMY A SERIÁLY RUN SWEETHEART RUN SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Ak prežije noc, pustí ju preč. V opačnom prípade...

Mladá Cherie (Ella Balinska) sa vydáva na slepé rande na prvý pohľad so sympatickým a charizmatickým mužom menom Ethan (Pilou Asbæk z Game of Thrones). Ten však pred novou známosťou čoskoro ukáže svoju temnú stránku a Cherie musí utiecť pred šialeným sadistom.

Upútavka z hororovému trileru Run Sweetheart Run poukazuje na to, že Cherie nie je ani zďaleka prvou ženou, ktorú si záhadný vrah vybral ako obeť. S pomocou jednej z tých, ktoré prežili, sa pokúsi Cherie zvládnuť najdlhšiu noc jej života.

Novinku od spoločností Amazon Studios a Blumhouse (slávne horory ako Insidious, Split, Get Out) režírovala Shana Fester a scenár napísala spolu s Keithom Josefom Adkinsom a Kellee Terrell.

Okrem vyššie menovaných hercov vo filme uvidíme Shohreh Aghdashloo, Aml Ameena Betsy Brandt, Clarka Gregga a ďalších. Run Sweetheart Run bude mať premiéru na Amazon Prime Video 28. októbra 2022.

Anketa:
Páčil sa ti Pilou Asbæk ako Euron Greyjoy v Game of Thrones?
Bol super.
Celkom ušiel.
Nie.
Nevidel som Game of Thrones.
Bol super.
46 %
Celkom ušiel.
28 %
Nie.
10 %
Nevidel som Game of Thrones.
15 %
Domov
Zdieľať
Diskusia