Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. septembra 2022, 12:28
Čas čítania 0:51
Martin Adam Pavlík

Cardi B nestihla fotenie pre Call of Duty. Priznala, že tak prišla o milióny dolárov

Cardi B nestihla fotenie pre Call of Duty. Priznala, že tak prišla o milióny dolárov
Zdroj: Getty Images/Rich Fury
ZAUJÍMAVOSTI CALL OF DUTY CARDI B HRY SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Raperka vtedy čelila obvineniu z napadnutia.

Populárna americká raperka Cardi B sa na Twitteri priznala, že pre hlúpe rozhodnutia z minulosti prišla o milióny dolárov, a vyzvala fanúšikov, aby si lepšie rozmysleli svoje správanie a nekonali unáhlene s horúcou hlavou.

„Mala som na stole multimiliónovú dohodu s Call of Duty, ku ktorej nakoniec nedošlo,“ napísala na sociálnej sieti. Vysvetlila, že sa nemohla zúčastniť na fotení pre Call of Duty včas, pretože musela ísť na súd pre obvinenia z bezohľadného ohrozenia a napadnutia počas incidentu v striptízovom klube v auguste 2018.

Cardi B sa priznala k dvom obvineniam z ublíženia na zdraví a v rámci dohody o vine a treste od súdu dostala pätnásť dní verejnoprospešných prác. Raperka napísala, že súčasťou dospievania je niesť zodpovednosť za svoje činy.

Odporúčané
Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur 23. apríla 2024, 14:30

Američanka má na konte jednu cenu Grammy a deväť nominácií. V roku 2018 debutovala albumom Invasion of Privacy, nahrala tiež tri mixtapy a viacero spoluprác s hudobníkmi, ako Bruno Mars, Nicki Minaj či Kanye West. Predstavila sa aj vo filmoch Hustlers, Fast & Furious 9 a Fast X.

cardi b
Zdroj: Wikimedia/Frank Schwichtenberg/volně k užití
Domov
Zdieľať
Diskusia