Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. septembra 2022 o 12:28
Čas čítania 0:51
Martin Adam Pavlík

Cardi B nestihla fotenie pre Call of Duty. Priznala, že tak prišla o milióny dolárov

Cardi B nestihla fotenie pre Call of Duty. Priznala, že tak prišla o milióny dolárov
Zdroj: Getty Images/Rich Fury
ZAUJÍMAVOSTI CALL OF DUTY CARDI B HRY SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Raperka vtedy čelila obvineniu z napadnutia.

Populárna americká raperka Cardi B sa na Twitteri priznala, že pre hlúpe rozhodnutia z minulosti prišla o milióny dolárov, a vyzvala fanúšikov, aby si lepšie rozmysleli svoje správanie a nekonali unáhlene s horúcou hlavou.

„Mala som na stole multimiliónovú dohodu s Call of Duty, ku ktorej nakoniec nedošlo,“ napísala na sociálnej sieti. Vysvetlila, že sa nemohla zúčastniť na fotení pre Call of Duty včas, pretože musela ísť na súd pre obvinenia z bezohľadného ohrozenia a napadnutia počas incidentu v striptízovom klube v auguste 2018.

Cardi B sa priznala k dvom obvineniam z ublíženia na zdraví a v rámci dohody o vine a treste od súdu dostala pätnásť dní verejnoprospešných prác. Raperka napísala, že súčasťou dospievania je niesť zodpovednosť za svoje činy.

Odporúčané
Výroba delostreleckej munície v EÚ nerastie tak, ako tvrdí Európska komisia. Na Slovensku zarába český zbrojár Výroba delostreleckej munície v EÚ nerastie tak, ako tvrdí Európska komisia. Na Slovensku zarába český zbrojár 12. júla 2024 o 10:30

Američanka má na konte jednu cenu Grammy a deväť nominácií. V roku 2018 debutovala albumom Invasion of Privacy, nahrala tiež tri mixtapy a viacero spoluprác s hudobníkmi, ako Bruno Mars, Nicki Minaj či Kanye West. Predstavila sa aj vo filmoch Hustlers, Fast & Furious 9 a Fast X.

cardi b
Zdroj: Wikimedia/Frank Schwichtenberg/volně k užití
Domov
Zdieľať
Diskusia