Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. októbra 2022, 17:30
Čas čítania 3:47
Richard Balog

Rozmýšľaš, čo si obuť počas jesene? Vybrali sme topánky, v ktorých zvládneš sychravú sezónu ľavou zadnou

Rozmýšľaš, čo si obuť počas jesene? Vybrali sme topánky, v ktorých zvládneš sychravú sezónu ľavou zadnou
Zdroj: Massimo Dutti
MÓDA MÓDA TRENDY
Uložiť Uložené

Smer určujú najmä známe módne domy, ale zaujímavé alternatívy nájdeš aj s cenou okolo 100 eur.

Si pripravený vymeniť tenisky za sofistikovanú obuv? Nie je lepší čas na investíciu do spoľahlivého páru topánok ako teraz, keď sa začína sychravé jesenné obdobie. Ak si nie si istý, aký typ si zaobstarať, poradíme ti. 

Vybrali sme 10 najzaujímavejších modelov v rôznych štýloch, materiálových úpravách aj farebných vyhotoveniach. Dominujú tmavé varianty, ktorých údržba je menej náročná. Trendy a smerovanie tvarov určujú predovšetkým návrhári módnych domov, ale atraktívne alternatívy nájdeš aj s cenou okolo 100 eur. Rozhodnutie záleží na tvojich preferenciách. 

Odporúčané
Obleč sa v štýle trendu Old Money Aesthetic. Staromódnu atmosféru dotvárajú pleteniny, biele košele, čelenky aj mokasíny Obleč sa v štýle trendu Old Money Aesthetic. Staromódnu atmosféru dotvárajú pleteniny, biele košele, čelenky aj mokasíny 27. septembra 2022, 10:30

Massimo Dutti Suede Shoes  99,95 €

Massimo Dutti patrí do portfólia značiek konzorcia Inditex a ponúka elegantnú nadčasovú módu pre mužov aj pre ženy, čoho dôkazom sú topánky v dnešnom výbere. 

V kategórii obuvi s cenou do 100 eur je naším favoritom tento pár z brúsenej kože s falošným štepovaním, ktorý je doplnený o koženú podšívku aj stielku a traktorovú podrážku. V online obchode sú dostupné v európskych veľkostiach 40 až 45 a pri troche šťastia ich nájdeš aj v jednej z dvoch bratislavských prevádzok.   

Massimo Dutti
Zdroj: Massimo Dutti

Massimo Dutti Suede Ankle Boots  149 €

Plný počet bodov udeľujeme aj druhému páru topánok z dielní španielskej značky Massimo Dutti, ktoré nás zaujali svojím originálnym vzhľadom. Návrhári aj v tomto prípade stavili na traktorovú podrážku, pričom telo čižiem zahalili do brúsenej kože a vodoodolnej kože, ktorá odoláva kvapkám a miernemu dažďu. 

Netradičný model v tmavozelenom farebnom vyhotovení je navyše vyzbrojený technológiou s názvom Airfit® – vnútornou stielkou, ktorá je vyrobená z peny a latexu, aby poskytovala maximálne pohodlie. Cena 149 eur je férová vzhľadom na kombináciu zvolených materiálov a kvalitu ich spracovania. 

Massimo Dutti
Zdroj: Massimo Dutti

Massimo Dutti Nappa Leather Chelsea Boots  149 €

V prípade, ak preferuješ klasiku, potom sú správnou voľbou chelsea boots vo vyhotovení z prvotriednej nappa kože s hladkým vzhľadom.  

Minimalistická silueta je zárukou toho, že tieto čierne čižmy s elastickým pásom budú v kurze niekoľko sezón. Stačí, ak s nimi budeš pri údržbe zaobchádzať s láskou a s jemnosťou. Podľa informácií v online obchode sú dostupné v oboch predajniach. 

Massimo Dutti
Zdroj: Massimo Dutti

COS Chunky Loafers  150 €

Sleduješ aktuálne módne trendy? Potom ti určite neunikla popularita štýlu s názvom Old Money Aesthetic, ktorý je otvorený mokasínam rôzneho druhu. 

Návrhársky tím značky COS zhmotnil svoje predstavy o chunky verzii mokasín do tohto modelu z jemnej matnej kože s precíznym prešívaním. Topánky sú určené na každodenné nosenie, a to vďaka polstrovanej vnútornej stielke a koženému lemovaniu pre maximálny komfort. Pozitívne hodnotíme cenu 150 eur.

Domov
Zdieľať
Diskusia