Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. septembra 2022, 7:43
Čas čítania 0:40
Richard Balog

Nové podprsenky od značky SKIMS sú pre všetky ženy. V kampani žiaria Brooke Shields, Cassie aj Becky G

Nové podprsenky od značky SKIMS sú pre všetky ženy. V kampani žiaria Brooke Shields, Cassie aj Becky G
Zdroj: SKIMS/propagační materiál
MÓDA KIM KARDASHIAN
Uložiť Uložené

Kim Kardashian spoločne s marketingovým tímom stavila na obraz 50 žien v rôznom veku a s odlišnými typmi postavy.

Značka SKIMS, respektíve zakladateľka Kim Kardashian, opätovne trafila klinec priamo po hlavičke – tentoraz novou kolekciou podprseniek v univerzálnych farbách. V kampani žiari 50 žien v rôznom veku a s odlišnými typmi postavy vrátane známych tvárí, akými sú herečky Brooke Shields a Juliette Lewis alebo speváčky Cassie a Becky G. 

„Sebavedomie sa začína vo vnútri a novou kampaňou chceme spojiť všetky ženy, aby sme oslávili všetky typy postáv a individualitu,“ uviedla Kardashian v tlačovej správe.

Odporúčané
Kim Kardashian oznámila spoluprácu s Dolce & Gabbana. V limuzíne pózuje ako Marilyn Monroe, dáva si pizzu a smeje sa paparazzom Kim Kardashian oznámila spoluprácu s Dolce & Gabbana. V limuzíne pózuje ako Marilyn Monroe, dáva si pizzu a smeje sa paparazzom 23. septembra 2022, 15:37

Kampaň zobrazuje 50 inšpiratívnych žien s jedinečnými osobnosťami z rôznych prostredí a pracovných odvetví naprieč štyrmi dekádami. Fotografie a videá sú prácou Vanessy Beecroft.

Značka SKIMS patrí medzi najrýchlejšie rastúce odevné spoločnosti (v januári 2022 dosiahla hodnota firmy výšku 3,2 miliardy dolárov, píše The Business of Fashion) a dôvod je jednoduchý. Jednotlivé produkty tvarovacej spodnej bielizne a pohodlnej domácej módy sú určené pre všetky ženy, a to bez ohľadu na vek či typ postavy. 

Viac informácií o nových podprsenkách nájdeš v online obchode značky, ktorá ponúka doručenie aj na územie Slovenskej republiky. Predtým skontroluj fotografie v galérii. 

SKIMSSKIMSSKIMSSKIMS
Zobraziť galériu
(14)
Domov
Zdieľať
Diskusia