Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. septembra 2022, 19:37
Čas čítania 0:32
Viktor Kniš

Až keď si siahol na vlastné dno, zistil, kým je. Strapo sa hlási o slovo spoluprácou so Separom

HUDBA SEPAR STRAPO
Uložiť Uložené

Strapo vydáva novinku s názvom 3:59. Jeden zo základných pilierov slovenskej rapovej scény sa pripomína po takmer dvoch rokoch.

Strapo vydáva novinku s názvom 3:59, na ktorej hosťuje Separ. Ide o ikonické spojenie, ktoré znamená veľa nielen pre samotných interpretov, ale aj pre fanúšikov. Tí totiž vedia, že dvojica má k sebe prirodzene blízko dlhé roky, a tak pri Strapovom malom comebacku medzi aktívnych kolegov nemohol byť prítomný nik iný ako líder DMS. Dvojica sa tentoraz venuje vážnejším témam, ktoré jej svedčia presne tak ako pred rokmi. 

Autor skladby Strapo patril počas posledných dvoch rokov medzi menej aktívnych raperov, venoval sa primárne dabingovej réžii, v ktorej sa medzičasom vypracoval na áčkového spolupracovníka kín a streamovacích platforiem. Tie mu dnes veria natoľko, že dostáva voľnú ruku pri spracovaní tých najsledovanejších projektov. 

Hudobnú produkciu doplnili Huclberry a Special Beatz, videoklip pripravili režisér Maxim Kľujev a producent Nazarij Kľujev so svojím veľkým tímom. 

Skladba je dostupná aj na streamovacích službách

Domov
Zdieľať
Diskusia