Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. septembra 2022, 13:30
Čas čítania 1:52
Dominik Vetrák

Mandalorian a Boba Fett tyranizujú galaxiu v traileri na 3. sériu Mandaloriana. Disney ukázalo aj finálny trailer na Andora

Mandalorian a Boba Fett tyranizujú galaxiu v traileri na 3. sériu Mandaloriana. Disney ukázalo aj finálny trailer na Andora
Zdroj: Star Wars, Netflix, Disney+
FILMY A SERIÁLY ANDOR STAR WARS SERIÁLY THE MANDALORIAN
Uložiť Uložené

Disney a Lucasfilm oznámili novinky o stále sa rozširujúcom Star Wars svete.

Spoločnosti Disney a Lucasfilm počas včerajšej akcie D23 oznámili viacero noviniek zo sveta Star Wars a ukázali aj niekoľko trailerov na nové seriály. V prvom rade tu máme debutový trailer na tretiu sériu Mandaloriana, ktorú Disney na Disney+ začne streamovať už vo februári 2023.

Odporúčané
Rings of Power: Ktoré postavy Pána prsteňov uvidíme v seriáli, ako vznikol a  zanikol Númenor a kde sú Aragornovi predkovia? Rings of Power: Ktoré postavy Pána prsteňov uvidíme v seriáli, ako vznikol a zanikol Númenor a kde sú Aragornovi predkovia? 10. septembra 2022, 9:30

Ako môžeš vidieť v traileri, Grogu trochu vyrástol a Mando s Boba Fettom naďalej spolupracujú na rôznych misiách. Vidíme aj záhadnú postavu, ktorá Mandovi vraví, že sňatím helmy sa z neho stal niekto iný, určite však už nie je Mandalorian (obyvateľ planéty Mandalore).

V sérii sa okrem iných vráti aj Katee Sackhoff ako Bo-Katan, ktorá si bude nárokovať právo na držanie Dark Saberu a tým aj na možnosť panovať Mandaloru. Okrem nej uvidíme aj Carla Weathersa ako Greef Karga, Giancarlo Esposito sa vráti v role Moffa Gideona a Amy Sedaris pomôže Mandovi ako mechanička Peli Motto.

Ešte lepšie však vyzerá seriál Andor, ktorý bude akčným a politickým trilerom z prostredia Star Wars. Zobrazí začiatky rebélie proti Impériu a prerod postavy Cassiana Andora päť rokov pred udalosťami snímky Rogue One. Andor bude mať dve série pozostávajúce z celkovo 24 epizód a prvé tri uvidíme na Disney+ už 23. septembra.

Tvorcovia animovaného seriálu Bad Batch odhalili dátum premiéry. Šestnásťdielna druhá séria sa začne špeciálnou dvojdielnou premiérou už 14. januára, a to na Disney+. 

Milým prekvapením je sľubný trailer na animovaný seriál Tales of the Jedi. Ten sa zameriava na slávnych rytierov Jedi naprieč históriou a rozpovie príbehy, ktoré sme ešte nevideli. Prvá séria bude mať šesť epizód. Tri z nich sa zamerajú na Ahsoku (v roku 2023 dostane svoj vlastný hraný seriál) a tri z nich nám bližšie predstavia postavu Count Dooku z prequelovej trilógie. Premiéry sa dočkáme 26. októbra 2022 na Disney+.

Odporúčané
RECENZIA: 3. séria Mandaloriana RECENZIA: 3. séria Mandaloriana 20. apríla 2023, 13:00

Mimochodom, v seriáli Ahsoka uvidíme aj postavu Ezru Bridgera, ktorého sme naposledy videli v animovanom seriáli Star Wars Rebels. Zahrá si ho Eman Esfandi.

Jon Watts, režisér novej trilógie Spider-Mana, pripravuje Star Wars seriál s názvom Skeleton Crew. Zameria sa na mladých ľudí, ktorí sa stratili naprieč galaxiou a hľadajú zmysel svojho života a prežívajú rôzne dobrodružstvá. Jednu z hlavných postáv stvárni Jude Law a premiéry sa dočkáme v roku 2023.

Ďalším očakávaným seriálom je Acolyte. Ten ešte v Disney nenakrúcajú, ale máme o ňom zaujímavé kastingové novinky. Hlavné postavy stvárnia Amanda Steinberg (Hate U Give), Jodie Turner-Smith (Queen & Slim) a kórejský herec Lee Jung-jae, ktorého poznáš zo seriálu Squid Game. Star Wars: Acolyte sa zameria na posledné roky v ére High Republic. 

Star Wars Mandalorian Acolyte
Zdroj: Star Wars, Netflix, Disney+
Domov
Zdieľať
Diskusia