Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
17. augusta 2022, 11:30
Čas čítania 2:36
Richard Balog

Nik Tendo v červenom úplete či Michaela Kocianová v priehľadnej sukni Off-White™. Sleduj najlepšie letné outfity domácich hviezd

Nik Tendo v červenom úplete či Michaela Kocianová v priehľadnej sukni Off-White™. Sleduj najlepšie letné outfity domácich hviezd
Zdroj: Instagram/@goldcigo, @michaelakocianova
MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY
Uložiť Uložené

Slovenské a české rapové hviezdy, modelky či influencerky stavili v priebehu leta na luxusné kúsky, ale aj na cenovo dostupné oblečenie a tenisky. Nájdeš inšpiráciu v ich letných outfitoch?

Výber najzaujímavejších outfitov v podaní domácich známych tvárí je späť. Po viac ako mesiaci sme vybrali svieže letné aj dovolenkové kombinácie v podaní Nik Tenda, Nobodylistena, Sergeia Barracudu, Michaely Kocianovej, Moniky Bagárovej či Emmy Smetany.

Jednotlivým outfitom dominujú ľahké vrstvy, ktoré budú súčasťou našich kombinácií ešte niekoľko nasledujúcich týždňov a my nenamietame. Práve naopak, kúsky, ako sú sukne, ľanové košele a priedušné úplety, vrelo vítame.

Ako uvidíš na samotných fotografiách, staviť môžeš na dizajnérske modely za stovky, respektíve tisícky eur, ale aj na cenovo dostupné produkty z bežných obchodov. Výsledok môže byť rovnako zaujímavý, ak vieš, ako ich správne zladiť. 

Odporúčané
Kľúčové módne trendy, ktoré využiješ do konca tohto roka Kľúčové módne trendy, ktoré využiješ do konca tohto roka 10. augusta 2022, 17:30

Separ v športovej súprave z dielne módneho domu Gucci a s množstvom drahých šperkov nielen na krku, ale aj na rukách po boku svojej partnerky Cynthie. V tomto prípade odporúčame počkať s inšpiráciou do chladnejších dní. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ꜰʟᴏᴡᴅᴇᴍᴏʀᴛ (@separ__dms)

Ak sleduješ domácu rapovú scénu, vieš, že chalani z vydavateľstva Milion Plus milujú módu a dôkazom je aj Nik Tendo v nadrozmernom úpletovom svetri s krížom, pod ktorým mal oblečené základné biele tielko.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by MOST WANTED (@mostwantedrap)

56. ročník KVIFF prilákal do Karlových Varov množstvo domácich hviezd vrátane MichalaYakshuNovotného, ktorý zapózoval v outfite spod rúk Borisa Hanečku pred objektívom Benedikta Renča. Výrazným prvkom kombinácie boli aj tenisky Balenciaga.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by YAK.SHA (@yak.sha)

Muž v sukni? Žiadny problém. Tento trend vyskúšal Brad Pitt aj producent Jakub „NobodylistenStrach, a to v kampani pre luxusný butik v centre Prahy. Mikina s grafickou potlačou je od značky Balenciaga a šifónová sukňa pochádza z dielne Valentino. 

Pil C patrí medzi elitu domácej rapovej scény a v rovnakom štýle sú aj jeho outfity počas živých vystúpení. Dôkazom je kombinácia modelov od značiek Lanvin, Gallery Dept., Murder Bravado a Formy Studios, ktoré predviedol na koncerte v Košiciach. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by PIL C (@pil_c)

Sergei Barracuda v outfite a v teniskách od značky Giuseppe Zanotti v cene nového auta. Mimochodom, vzhľad tohto extravagantného modelu tenisiek je prácou Younga Thuga, ktorý aktuálne sedí vo väzbe. Rovnako ako v prípade Separa, aj tentoraz odporúčame počkať s inšpiráciou do chladnejších jesenných dní. 

Ženskú časť outfitov otvárame dovolenkovou kombináciou v podaní Michaely Kocianovej, ktorá vsadila na jednoduché dvojdielne plavky a priehľadnú sukňu s logom značky Off-White™. Ako hovorí Yaksha: „No words needed,“ s čím sa stotožňujeme.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Michaela Kocianova (@michaelakocianova)

Plný počet bodov udeľujeme aj Daniele Peštovej, ktorá nás dostala svojím výberom šiat od značky Third Form počas filmového festivalu v Karlových Varoch. V jednoduchosti je krása a fotografia nižšie je dokonalým príkladom. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Daniela Pestova (@daniela_pestova)

Petra Macková má výhodu v tom, že si môže obliecť čokoľvek a bude vyzerať skvelo – tentoraz si získala naše srdcia vďaka výraznému outfitu, ktorý vyskladala z výrazných modelov Versace. Milujeme nadrozmerné vzorované sako aj masívnu obuv na vysokých podpätkoch. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Petra (@pepamack)

Pravdepodobne najlepší outfit, v ktorom sme videli Moniku Bagárovú, je dielom Lukáša Macháčka. Baví nás kombinácia krátkeho saka s minisukňou v rovnakom oranžovom odtieni aj kontrastné zelené topánky s viazaním okolo nohy. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Maria Dušička patrí medzi najštýlovejšie ženy v domácom šoubiznise a častokrát na to nepotrebuje ani dizajnérske modely oblečenia. Pozri, ako skombinovala cenovo dostupné kúsky od značky Reserved a inšpiruj sa pri tvorbe outfitu na prvý deň v škole. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Maria Dušička (@maria.dusicka)

Speváčka Emma Smetana predviedla takýto frajerský celočierny outfit doplnený bielymi teniskami počas 56. ročníka KVIFF.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by BCE s. r. o. (@bce_ctyrkolky)

Odporúčané
Minimalistické tenisky nie sú nuda. Presvedč sa o tom aj vďaka vyhotoveniam Nike Air Force 1 alebo Adidas Originals Nizza Minimalistické tenisky nie sú nuda. Presvedč sa o tom aj vďaka vyhotoveniam Nike Air Force 1 alebo Adidas Originals Nizza 12. augusta 2022, 10:30
Domov
Zdieľať
Diskusia