Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
10. augusta 2022, 13:12
Čas čítania 0:46
Matej Ohrablo Čoje

Žolti: Čoje sa sťažoval, že sú nakladané hermelíny málo odležané, tak som mu urobil tristodňový

PODCASTY GASTRO BRATISLAVA PODCASTY PODGAST
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Hosťami Podgastu už boli šéfkuchári, ktorých preslávili komplikované kulinárske kreácie a plating na úrovni umeleckých diel. Teraz je hosťom Žolti, ktorý ti k pivu prinesie „leberko v kaiserke“.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.

Sleduj Podgast na Refresheri.

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Ako vznikol nápad „vyrobiť“ tristodňový hermelín pre Čojeho.
  • Čo všetko sa dá vymyslieť okolo jedného rakúskeho polotovaru.
  • Aké výhody aj nevýhody má úzky vzťah so zákazníkmi, ktorý sa k tebe chodia „porozprávať“.

U Žoltiho je terasa v Ružinove, kam sa chodí na remeselné pivo a leberko, čo znamená leberkäse v žemli s horčicou. Nejde o žiaden komplikovaný koncept s vysokou gastronómiou, napriek tomu tunajšia terasa po večeroch žije čulou vravou komunity štamgastov a dnes sa už dá povedať, že v úvodzovkách podradný nemecký pečeňový syr preslávil Žolti po celej Bratislave.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Daj Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvaš podcasty a hudbu. Neujde ti žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected].
Domov
Zdieľať
Diskusia