Hosťami Podgastu už boli šéfkuchári, ktorých preslávili komplikované kulinárske kreácie a plating na úrovni umeleckých diel. Teraz je hosťom Žolti, ktorý ti k pivu prinesie „leberko v kaiserke“.
Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.
Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.
Sleduj Podgast na Refresheri.
- Ako vznikol nápad „vyrobiť“ tristodňový hermelín pre Čojeho.
- Čo všetko sa dá vymyslieť okolo jedného rakúskeho polotovaru.
- Aké výhody aj nevýhody má úzky vzťah so zákazníkmi, ktorý sa k tebe chodia „porozprávať“.
U Žoltiho je terasa v Ružinove, kam sa chodí na remeselné pivo a leberko, čo znamená leberkäse v žemli s horčicou. Nejde o žiaden komplikovaný koncept s vysokou gastronómiou, napriek tomu tunajšia terasa po večeroch žije čulou vravou komunity štamgastov a dnes sa už dá povedať, že v úvodzovkách podradný nemecký pečeňový syr preslávil Žolti po celej Bratislave.
Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Daj Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvaš podcasty a hudbu. Neujde ti žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.