Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. augusta 2022, 13:11
Čas čítania 0:35
Jakub Paulík

Prey je hitom Hulu. Na streamovacej platforme trhá premiérové rekordy

Prey je hitom Hulu. Na streamovacej platforme trhá premiérové rekordy
Zdroj: Hulu
FILMY A SERIÁLY PREDÁTOR PREY SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Prequel Predátora sa stal obrovským úspechom.

Novinka Prey má za sebou najúspešnejšiu premiéru na Hulu. Akčný triler s obávaným lovcom Predátorom si podľa Hulu na streamovacej platforme za prvé 3 dni pripočítal najviac napozeraných hodín spomedzi všetkých filmov aj seriálov, ktoré nájdeš v ich ponuke, píše Variety. Hulu však na rozdiel od Netflixu nezverejňuje presné čísla, a tak počet odsledovaných hodín prequelu Predátor nepoznáme.

Za úspechom v sledovanosti môže stáť nielen kultový imidž série, ale tiež pomerne pozitívne ohlasy kritikov aj divákov. Na Rotten Tomatoes si film od zahraničných recenzentov odniesol 7,6/10 a diváci mu udelili 4/5. V našej recenzii sme Prey ohodnotili 8/10.

Keďže je film prequelom, príbehovo nás zaviedol do minulosti. Mimozemský predátor sa v nej ocitol na planéte Zem v roku 1713 a v boji si to rozdal s Indiánmi. Hlavnou postavou vo filme je lovkyňa Naru (Amber Midthunderová), ktorá napriek podceňovaniu zo strany kmeňových príslušníkov ukáže, že je plnohodnotnou bojovníčkou.

Anketa:
Čo vravíš na Prey?
Super, som veľmi spokojný.
Priemer.
Nič moc.
Ešte som ho nevidel.
Super, som veľmi spokojný.
58 %
197 Hlasov
Priemer.
12 %
42 Hlasov
Nič moc.
8 %
27 Hlasov
Ešte som ho nevidel.
21 %
72 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia