Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
7. augusta 2022, 10:49
Čas čítania 0:45
Ema Stanovská

Doja Cat si v živom prenose na Instagrame oholila hlavu a obočie. „Je až smiešne, ako veľmi pozitívne ma to ovplyvnilo,“ vraví

NEWS DOJA CAT SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Šokovaným fanúšikom vysvetlila, že vlasy ju už dlhšie obťažovali a takto sa cíti konečne dobre.

Speváčka a raperka Doja Cat si v živom prenose na Instagrame oholila vlasy aj obočie. Šokovaným fanúšikom vysvetlila, že vlasy ju už dlhšie obťažovali a takto sa cíti konečne dobre, píše portál People.

„Je to až smiešne, ako veľmi pozitívne ma ovplyvnilo toto rozhodnutie. Som takto strašne šťastná. Keď som športovala, stále som musela myslieť na to, v akom stave sú moje vlasy. Ani som sa o ne nestarala, aký to má potom význam?“ vraví 26-ročná speváčka hitu Say So s tým, že aj tak je zvyknutá nosiť parochne.

„Nemôžem uveriť, že mi to trvalo až tak dlho povedať si – ohol si už dopekla tú hlavu,“ povedala Doja Cat v livestreame. Doplnila však, že sa bála, v akom stave bude jej hlava.

Odporúčané
Doja Cat: raperka, ktorá pochopila, že nahota plus talent rovná sa úspech Doja Cat: raperka, ktorá pochopila, že nahota plus talent rovná sa úspech 12. júla 2021, 9:30

Doja Cat neskôr na Instagrame zverejnila fotografiu s nakresleným obočím a príspevok do niekoľkých hodín získať 3 milióny lajkov. Fanúšikovia ju v tomto rozhodnutí okamžite podporili.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Doja Cat (@dojacat)

Amala Ratna Zandile Dlamini, známa pod umeleckým menom Doja Cat, je americká speváčka, rapperka a skladateľka. Preslávila sa najmä hitmi Say So, Boss Bitch či Get Into It.

Domov
Zdieľať
Diskusia