Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. augusta 2022, 20:31
Čas čítania 0:39
Dominik Vetrák

Atlanta sa skončí 4. sériou už v septembri. Trailer odhaľuje, že Paper Boiovi v nej pôjde o život

Atlanta sa skončí 4. sériou už v septembri. Trailer odhaľuje, že Paper Boiovi v nej pôjde o život
Zdroj: FX
FILMY A SERIÁLY ATLANTA
Uložiť Uložené

Prvé zábery zo štvrtej série Atlanty vyzerajú nádejne. Posledná séria sa začína už v septembri a vieme, o čom bude.

Televízna stanica FX vydala prvý trailer na 4. sériu seriálu Atlanta. Zároveň potvrdila, že pôjde o poslednú sériu. V nej sa Earn (Donald Glover z filmu Han Solo), Alfred alias Paper Boi (Brian Tyree Henry zo snímky Eternals), Darius (LaKeith Stanfield z detektívky Knives Out) a Van (Zazie Beetz z Jokera či Deadpool 2) vracajú späť do rodnej Atlanty a zamýšľajú sa, či sa zmenili oni alebo celá Atlanta.

Trailer odhaľuje, že Paper Boiovi pôjde o život a že Earn a Van si k sebe možno znovu nájdu cestu po tom, ako sa rozišli. Earn bude aj naďalej riešiť problémy svojho bratranca a rapera Paper Boia, s ktorým zažíva bizarné udalosti. 

Odporúčané
RECENZIA: Predátor: Korisť je najlepšia časť série za posledných 30 rokov RECENZIA: Predátor: Korisť je najlepšia časť série za posledných 30 rokov 3. augusta 2022, 18:00

Atlanta je jeden z najlepších seriálov súčasnosti najmä vďaka tomu, aký je unikátny. Fanúšikovia budú za seriálom určite smútiť, no podľa traileru to vyzerá tak, že sa tvorcovia s príbehom rozlúčia vo vysokej kvalite.

Okrem spomínaných hercov uvidíme aj Isiaha Whitlocka Jr., známeho zo seriálu The Wire. Posledná séria štartuje na FX už 15. septembra. 

Domov
Zdieľať
Diskusia