Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2022, 13:30
Čas čítania 3:37
Richard Balog

Svieže letné outfity v podaní Sloveniek a Češiek, ktoré majú aktuálne trendy naštudované do najmenších detailov

Svieže letné outfity v podaní Sloveniek a Češiek, ktoré majú aktuálne trendy naštudované do najmenších detailov
Zdroj: Instagram/@alexsedlackova, @karolinamalisova
MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY
Uložiť Uložené

Ženy z našich končín sú najlepšou módnou inšpiráciou a tieto letné outfity sú dôkazom.

Známe blogerky a influencerky vytiahli svieže letné kombinácie plné ľahkých vrchných dielov, krátkych šiat, šortiek a otvorenej obuvi. 

Tentoraz sme vybrali až pätnásť outfitov, ktorými sa môžeš inšpirovať a rozhodne neurobíš krok vedľa. Stav na nadčasové minimalistické kombinácie v neutrálnych farebných tónoch, ale aj na sexy kúsky z dielní módnych domov.

Odporúčané
Najlepšie outfity, ktoré Camila Coelho ukázala počas tehotenstva Najlepšie outfity, ktoré Camila Coelho ukázala počas tehotenstva 29. júla 2022, 11:30

Alexandra  @alexsedlackova

Alexandra je stálicou vo výberoch najlepších outfitov zo slovenských a z českých ulíc, a to z jednoduchého dôvodu – módu má v krvi. Tentoraz nás očarila minimalistickou kombináciou skráteného vrchného dielu s voľnými nohavicami a trendovou oválnou kabelkou. Jednotlivé kúsky zladila farebne tón v tóne a išlo o skvelú voľbu. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Alexandra Sedláčková ♡ (@alexsedlackova)

Natália  @natykerny

topánky & kabelka: Jenny Fairy

Minimálne rovnako vycibrený vkus ako Alexandra má aj Natália, ktorá ti ukáže dokonalý letný outfit v odlišnej podobe. Vždy dobre naladená rodáčka z Košíc zvolila kombináciu pletených nohavíc s nadrozmerným sakom, ktoré doplnila o kontrastnú látkovú kabelku so strapcami a pohodlnú otvorenú obuv.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @natykerny

Karolína  @karolinawer

Sako podobného strihu vo svetlom odtieni bolo voľbou aj pre Karolínu. Konzultantka českej mutácie magazínu Elle skombinovala tento výrazný kúsok s krátkymi šatami. Letnú atmosféru outfitu podčiarkujú kontrastné oranžové doplnky v podobe kabelky a topánok na vysokých podpätkoch. 

Domov
Zdieľať
Diskusia