Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júla 2022, 19:39
Čas čítania 0:33
Dominik Vetrák

She-Hulk bude ako Deadpool. V novom traileri si robí žarty z Hulka a ukazuje, že je ešte lepšia ako on

She-Hulk bude ako Deadpool. V novom traileri si robí žarty z Hulka a ukazuje, že je ešte lepšia ako on
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY SHE-HULK
Uložiť Uložené

Sleduj zábavný trailer na She-Hulk: Attorney at Law.

Štúdio Marvel vydalo finálny trailer na seriál She-Hulk: Attorney at Law, ktorý začne vysielať na svojej streamovacej službe Disney+ už od 17. augusta. Seriál bude mať formát zhruba polhodinových epizód a žánrovo pôjde o komiksovú komédiu z právnického prostredia. Hlavnou postavou je Jessica Walters, sesternica Brucea Bannera (Hulk).

Odporúčané
Tom Cruise: kontroverzný scientológ, posledný akčný hrdina Hollywoodu a úžasný herec, ktorý navždy zmenil akčný žáner Tom Cruise: kontroverzný scientológ, posledný akčný hrdina Hollywoodu a úžasný herec, ktorý navždy zmenil akčný žáner 24. júla 2022, 9:30

Jessica sa zrejme vážne zraní a bude potrebovať krv svojho bratranca, no vďaka tej krvi sa Banner dokáže zmeniť na Hulka, takže sa Jessica následne zmení na She-Hulk. Očakávať ju budú hodiny tvrdého tréningu s Hulkom, ktorý ju naučí, ako používať svoje schopnosti a byť dobrým hrdinom. 

She-Hulk má rovnako ako Deadpool istú špeciálnu vlastnosť. Uvedomuje si, že je v komikse a že ide o vymyslenú postavu. Občas sa teda bude rozprávať priamo s divákom, čo vidíme aj v traileri. V jeho závere ťa potom poteší nástup Daredevila v podaní Charlieho Coxa. 

Domov
Zdieľať
Diskusia