Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša Wolt Objednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením. Objednaj si jedlo
Aktivuj si predplatné na pol roka zadarmo s ČSOB
13. júla 2022 o 17:30
Čas čítania 0:44

Foodblogerka Maškrtnica: Do môjho ideálneho chleba patria zemiaky aj rasca

Diskutovať
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša Wolt Objednaj si jedlo

Hostkou najnovšieho Podgastu je Maškrtnica, známa česká foodblogerka so slovenskými koreňmi a bezchybnou slovenčinou.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.

Sleduj Podgast na Refresheri.

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Či majú logiku vianočné trubičky a ako zmenili Maškrtnici život.
  • Ako sa líši český a slovenský chlieb a v čom sa oba odlišujú od maďarského.
  • Či je medzi pekármi dôležité, či je dačo z kvásku alebo droždia.

Maškrnica je Juliana Fischerová, česká foodblogerka so slovenskými koreňmi, ktorá sa venuje predovšetkým pečeniu, a to pečeniu chleba. Spoluzaložila portál pečempeceň.cz, ktorý združuje domácich pekárskych nadšencov, bloguje na svojom blogu maškrtnica.cz a Instagrame a v rádiu Wave českého rozhlasu moderuje magazín Ve vlastní šťávě.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Daj Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvaš podcasty a hudbu. Neujde ti žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected].
Domov
Zdieľať
Diskusia