Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
13. júla 2022, 17:30
Čas čítania 0:44
Matej Ohrablo Čoje

Foodblogerka Maškrtnica: Do môjho ideálneho chleba patria zemiaky aj rasca

PODCASTY GASTROPRIEMYSEL PODCASTY PODGAST
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Hostkou najnovšieho Podgastu je Maškrtnica, známa česká foodblogerka so slovenskými koreňmi a bezchybnou slovenčinou.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.

Sleduj Podgast na Refresheri.

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Či majú logiku vianočné trubičky a ako zmenili Maškrtnici život.
  • Ako sa líši český a slovenský chlieb a v čom sa oba odlišujú od maďarského.
  • Či je medzi pekármi dôležité, či je dačo z kvásku alebo droždia.

Maškrnica je Juliana Fischerová, česká foodblogerka so slovenskými koreňmi, ktorá sa venuje predovšetkým pečeniu, a to pečeniu chleba. Spoluzaložila portál pečempeceň.cz, ktorý združuje domácich pekárskych nadšencov, bloguje na svojom blogu maškrtnica.cz a Instagrame a v rádiu Wave českého rozhlasu moderuje magazín Ve vlastní šťávě.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Daj Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvaš podcasty a hudbu. Neujde ti žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected].
Domov
Zdieľať
Diskusia