Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júna 2022, 9:20
Čas čítania 1:09
Martin Adam Pavlík

Krokodílie slzy a nedôveryhodná výpoveď, porotca z procesu Depp vs. Heard prehovoril o rozsudku

Krokodílie slzy a nedôveryhodná výpoveď, porotca z procesu Depp vs. Heard prehovoril o rozsudku
Zdroj: TASR/AP/Michael Reynolds/Pool
ZAUJÍMAVOSTI AMBER HEARD JOHNNY DEPP JOHNNY DEPP VS. AMBER HEARD SPRÁVY ZO SVETA SÚDY
Uložiť Uložené

Amber Heard podľa neho ronila počas svedectva „krokodílie slzy“.

Jeden z porotcov v procese Johnny Depp vs. Amber Heard prezradil v rozhovore pre Good Morning America (GMA), čo ho spolu s ostatnými kolegami presvedčilo, aby nakoniec dal za pravdu slávnemu hercovi a nie jeho exmanželke. Depp ju žaloval o 50 miliónov za ohováranie a urážku na cti. Nakoniec však porota rozhodla, že mu musí zaplatiť „len“ necelých 15 miliónov. 

Porotca, ktorý pravdepodobne z bezpečnostných dôvodov a ochrane súkromia nechcel byť menovaný, povedal, že herečkino svedectvo bolo nedôveryhodné a plné „krokodílích sĺz“. „Zdalo sa, že dokázala prepnúť vypínač na svojich emóciách... Plakala a o dve sekundy neskôr mala úplne ľadový výraz. Nezdalo sa to prirodzené,“ povedal pre GMA.

Porota si vraj všimla, že veľa vecí z príbehu Amber Heard nešlo dokopy a nedávalo zmysel, pričom Depp vraj na otázky odpovedal napohľad úprimnejšie a presvedčivejšie. Dodal, že právny tím herečky nepreukázal, že by bol Depp voči nej násilný. Naopak, počas procesu došlo k zisteniam, že práve Amber Heard bola v skutočnosti agresorom v spoločnom vzťahu.

Amber Heard
Amber Heard na súde vo Virgínii. Zdroj: TASR/AP/Jim Lo Scalzo/Pool Photo

Prezradil, že ďalšia vec, o ktorej s ostatnými porotcami ďalej diskutovali, bolo Deppovo užívanie drog. „Drogy, o ktorých hovorila, že ich užíval, boli väčšinou z tlmiacich látok. A na tlmiacich látkach sa zvyčajne nesprávate násilne. Ako ukazujú tieto obrázky, stanete sa zombie,“ povedal.

Čudoval sa taktiež nad faktom, že herečka Deppovi kúpila ako darček nôž. „Ak vás niekto týra, prečo by ste kupovali tej druhej osobe, agresorovi, nôž?“ pýtal sa porotca. Vyjadril sa aj k obvineniam právneho tímu Amber Heard, že nápor sociálnych médií namierený proti herečke čiastočne ovplyvnil rozhodnutie poroty. 

Porotca to jasne poprel s tým, že traja zo siedmich porotcov nemali ani účet na Twitteri. „Sociálne siete nás nijako neovplyvnili... Mimo súdnej siene sme nič nebrali do úvahy. Pozerali sme sa len na dôkazy,“ povedal.

Domov
Zdieľať
Diskusia