Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júna 2022, 8:16
Čas čítania 0:51
Eduard Starkbauer

Squid Game naživo? Netflix natočí reality šou na motívy populárneho seriálu. Víťaz si odnesie vyše 4,5 milióna dolárov

NEWS NETFLIX SPRÁVY ZO SVETA SQUID GAME
Uložiť Uložené

Streamovacia služba len nedávno oznámila, že čoskoro uvedie aj druhú sériu juhokórejského megahitu.

Netflix začal s kastingom do novej televíznej reality šou na motívy úspešného seriálu Squid Game. Víťaz bude, tak ako v seriálovej predlohe, len jeden. Odnesie si vyše 4,5 milióna dolárov.

456 súťažiacich (rovnaký počet ako v seriáli) bude produkcia šou podľa BBC hľadať po celom svete. Ak máš záujem o účasť v novej reality šou, musíš mať viac ako 21 rokov, hovoriť po anglicky a byť k dispozícii aspoň štyri týždne počas nahrávania, ktoré sa bude konať v roku 2023.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Netflix US (@netflix)

V desiatich epizódach reality šou Squid Game: The Challenge budú podľa Netflixu súťažiaci bojovať o najvyššiu cenu v histórii televíznej zábavy. „V disciplínach inšpirovaných seriálom, ako aj v nových odvetviach, prejdú ich stratégie, partnerstvá a charaktery skúškou, kým budú okolo nich vo veľkom vypadávať súťažiaci.“  

Len tento týždeň Netflix potvrdil na sociálnych sieťach aj druhú sériu Squid Game. Režisérom je, tak ako v prípade prvej série, Hwang Dong-hyuk a v nových epizódach sa stretneme s hlavným hrdinom Gi-hunom aj maskovaným zloduchom Front Manom.

Odporúčané
Čo pozerať cez víkend? Oscarový Oppenheimer, Sydney Sweeney v poriadne netradičnej úlohe a sexy zvádzanie Jennifer Lawrence Čo pozerať cez víkend? Oscarový Oppenheimer, Sydney Sweeney v poriadne netradičnej úlohe a sexy zvádzanie Jennifer Lawrence 23. marca 2024, 9:00

Prvú sériu Squid Game videlo na celom svete počas prvého mesiaca až rekordných 111 miliónov ľudí. Obnovenie nadšenia okolo úspešného projektu môže byť reakciou streamovacej služby na znepokojujúci odliv používateľov. Len tento rok stratila hodnota Netflixu na burze 50 miliárd dolárov.

Domov
Zdieľať
Diskusia