Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu plateného partnerstva.
18. júna 2022, 8:30
Čas čítania 3:45
Richard Balog

Biele tenisky sú povinnou výbavou počas letných mesiacov. Objav najkrajšie páry od značiek Adidas, Nike alebo Puma

Biele tenisky sú povinnou výbavou počas letných mesiacov. Objav najkrajšie páry od značiek Adidas, Nike alebo Puma
Zdroj: JD Sports
MÓDA FOOTSHOP NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

V spolupráci s online obchodom Footshop sme vybrali 10 vyhotovení, ktorých kúpou urobíš krok správnym smerom.

Biele tenisky milujeme všetci, a to bez ohľadu na vek alebo pohlavie. S príchodom leta ide o najvyhľadávanejšie vyhotovenie, a preto v nasledujúcich riadkoch nájdeš 10 párov, ktoré ľahko skombinuješ a ich kúpou urobíš krok správnym smerom.

V spolupráci s online obchodom Footshop sme vybrali ikonické siluety od značiek Adidas či Nike, ale aj svieže chuťovky z dielní Puma a limitované krásky Reebok. Na svoje si prídu muži a rovnako aj ženy. 

V deň publikovania článku bola na vybrané produkty v online obchode Footshop akcia do výšky 25 %. Ceny sú uvedené pred zľavou.
Odporúčané
Šortky, ktoré budeš chcieť vo svojom šatníku. Dopraj si kúsky od značiek Nike, Carhartt WIP či Pleasures Šortky, ktoré budeš chcieť vo svojom šatníku. Dopraj si kúsky od značiek Nike, Carhartt WIP či Pleasures 4. júna 2022, 10:30

Puma Slipstream Low (Reprise)  99,95 €

Značka Puma dávno nie je v tieni konkurenčných výrobcov a pod svojimi krídlami má niekoľko hviezdnych mien vrátane futbalistu Neymara jr., ktorý je tvárou kampane na tenisky Slipstream Low (Reprise). 

Nízka silueta s retro nádychom je ideálnou voľbou pre nadšencov minimalistického štýlu, ktorí vedia, čo chcú nosiť každý deň do práce aj večer do mesta. Z nášho pohľadu ide o jednu z najatraktívnejších noviniek v ponuke značky Puma, ktorá môže byť tvoja za 100 eur. 

Puma
Zdroj: Footshop

Puma Wild Rider (Route)  99,95 €

V portfóliu značky Puma nás zaujal aj model Wild Rider (Route), ktorý vychádza z tvarov a línií siluety Fast Rider. V 80. rokoch išlo o obľúbenú obuv medzi mladými ľuďmi, a keďže retro tenisky sú aktuálne v kurze, vedenie športového výrobcu stavilo na ich úpravu. 

Puma Wild Rider (Route) sú výnimočné svojím spracovaním, vzhľadom aj pohodlnosťou, ktorú zabezpečujú moderné technické prvky. Tenisky sú ako stvorené na pohyb v mestských uliciach a tvojej zbierke môžu byť za menej ako 100 eur. 

Puma
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Forum Low (Vegan) W  100 €

Najväčší hit značky Adidas Originals v roku 2022 – model Forum Low – onedlho oslávi 30. narodeniny, ale stále vyzerá skvelo. 

Dizajnéri vyladili pôvodnú siluetu podľa súčasných požiadaviek a výsledkom sú tenisky, ktoré ulahodia aj náročným. Vedenie spoločnosti Adidas obrodzuje rad svojich najlepších modelov, do ktorých investovali množstvo času v rámci vývoja technológií aj dizajnu, a teraz ich môžeš hltať plnými dúškami. 

My sme vybrali vegánsky variant, ktorý je dostupný v ženských veľkostiach za sumu 100 eur. Nižšie nájdeš aj kožené vyhotovenie. 

Adidas Originals Forum Low
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Forum Low  100 €

V prípade, že preferuješ koženú klasiku, siahni po tomto vyhotovení. Ikonický nízky model s tromi prúžkami z oboch strán, ktorému dominuje popruh na suchý zips cez šnurovanie, vyzerá v bielom vyhotovení nadčasovo a ľahko ho skombinuješ so šortkami, s voľnými nohavicami aj rifľami. 

Odporúčané
TOP 10 tenisiek s metalickými prvkami, ktoré sú horúcim hitom. Siahni po modeloch New Balance, Asics alebo Golden Goose TOP 10 tenisiek s metalickými prvkami, ktoré sú horúcim hitom. Siahni po modeloch New Balance, Asics alebo Golden Goose 24. apríla 2024, 15:30

Dostupné sú len v mužských veľkostiach za sumu 100 eur, čo považujeme za férovú ponuku vzhľadom na kvalitu spracovania. Teniskám dávame plný počet bodov a veríme, že ich uvidíme v početnom zastúpení v uliciach. 

Adidas Originals Forum Low
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Astir W  110 €

Tenisky Adidas Originals Astir patria medzi najzaujímavejšie novinky v roku 2022 a nemal/nemala by si ich prehliadať. Športové línie, nádych 90. rokov a minimalistická farebná schéma so strieborným akcentom robí z týchto tenisiek zaujímavú voľbu pre ženy, ktoré rady experimentujú.

K dispozícii sú aj v bielom vyhotovení so zažltnutou podrážkou. Doplň svoje outfity o obuv, ktorú neuvidíš na každom kroku.

Adidas Originals Astir
Zdroj: Footshop

Nike Blazer Mid '77 Jumbo  122,95 €

Modelový rad Blazer od značky Nike definujú neobvyklé kombinácie syntetických materiálov a prírodnej kože, vintage štýlu a maximálneho pohodlia, ktoré oceníš aj počas celodenného nosenia. 

Pôvodne basketbalová obuv je na trhu od roku 1973 a patrí medzi najstaršie produkty v portfóliu značky, ktoré nájdeš na pultoch obchodov aj v súčasnosti. Vyhotovenie s prívlastkom Jumbo je výrazné vďaka obrovskému logu Nike z oboch strán tenisiek a v ponuke online obchodu Footshop je dostupná aj atraktívna bielo-červená verzia

Nike Blazer Mid '77
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 '07  134,95 €

Tenisky, ktoré vytvoril dizajnér Bruce Kolgore v roku 1982 a v súčasnosti ide o najpredávanejší model s logom Nike. Túto atraktívnu nadčasovú siluetu odporúčame často a v prípade bielych vyhotovení sme ju nemohli vynechať. 

Odporúčané
Vyber si nové tenisky na jar. Toto sú TOP siluety s cenou do 100 eur s logom Asics, Puma, Adidas či New Balance    Vyber si nové tenisky na jar. Toto sú TOP siluety s cenou do 100 eur s logom Asics, Puma, Adidas či New Balance 10. apríla 2024, 14:30

Stavili sme na variant s bielym podkladom s kontrastnými čiernymi panelmi a s viacerými vlnovkami v rôznych veľkostiach a smeroch. Skvelá záležitosť je dostupná v limitovanom množstve, a preto nad ich kúpou dlho nerozmýšľaj. Cena je na úrovni 135 eur.

Nike Air Force 1
Zdroj: Footshop

Nike Air Max 95  169,95 €

Nike Air Max 95 je model, ktorý posunul hranicu tenisiek Nike. Špeciálna vzduchová bublina sa na týchto topánkach nenachádza len v zadnej časti, ale je viditeľne umiestnená aj v prednej časti obuvi. Prvýkrát sa topánky objavili v roku 1995 a odvtedy sa tešia obľúbenosti naprieč rôznymi vekovými skupinami. 

Medzi aktuálnymi novinkami sme našli aj tento biely variant so svetlosivými panelmi a s výraznou oranžovou podrážkou. Objav kúzlo tenisiek so vzduchovou kapsulou Air Sole. Dostupné sú za 170 eur. 

Nike Air Max 95
Zdroj: Footshop

Reebok Club C Memory Of x Maison Margiela  350 €

Čistokrvná retro silueta v pravom slova zmysle. Tenisky Reebok Club C vznikli v roku 1985 ako topánky tenisových šampiónov, preto vo svojom názve nesú veľké písmeno C. 

Minimalistický vzhľad, ktorý konvenčný štýl obliekania tenistov vyžadoval, prežil v takmer nezmenenej podobe dodnes a v úprave spod rúk Johna Galliana vyzerajú skvelo. Logo Maison Margiela so sebou prinieslo aj vysokú cenu 350 eur. 

Ak sa chceš vymaniť zo sledovania trendov, láka ťa retro alebo si chceš dopriať nadčasovú obuv, Reebok Club C sú dokonalými teniskami pre teba.

Reebok Club C
Zdroj: Footshop

Reebok Instapump Fury Memory Of x Maison Margiela  400 €

V rámci spolupráce medzi značkami Reebok a Maison Margiela vznikli aj tieto futuristické krásky, ktoré patria medzi najkrajšie tenisky v roku 2022. 

Dve ikony, revolučný dizajn, monochromatická schéma a polarizujúca estetika. Aké iné slová by bolo vhodné použiť, pokiaľ ide o túto zvučnú spoluprácu? Vďaka detailom s ochrannou známkou módneho domu v podobe single stehu na päte a spoločne tkanej nášivke na jazyku pokračujú obe značky s rozmachom svojej bohatej histórie.

Odporúčané
TOP 8 párov tenisiek, na ktorých môžeš v apríli zarobiť. V predaji budú cool modely Nike, Asics aj New Balance  TOP 8 párov tenisiek, na ktorých môžeš v apríli zarobiť. V predaji budú cool modely Nike, Asics aj New Balance 3. apríla 2024, 17:30

Ak hľadáš do svojej zbierky špeciálny kúsok, potom ide o správnu voľbu, ktorú neoľutuješ. Ich cena je rovných 400 eur. Dostupné sú v limitovanom množstve v mužských veľkostiach. 

Reebok Instapump Fury
Zdroj: Footshop
Odporúčané
Tenisky, ktoré neuvidíš na každom kroku. Spoznaj originálne siluety od značiek Adidas, Asics či New Balance Tenisky, ktoré neuvidíš na každom kroku. Spoznaj originálne siluety od značiek Adidas, Asics či New Balance 9. júna 2022, 10:30
Domov
Zdieľať
Diskusia