Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Footshop
15. augusta 2022, 10:30
Čas čítania 1:48
Sponzorovaný obsah

Extravagantné a jednoducho kombinovateľné: Nike Air Kukini sú na Footshope dostupné v prevedení Cream Grey

Extravagantné a jednoducho kombinovateľné: Nike Air Kukini sú na Footshope dostupné v prevedení Cream Grey
Zdroj: Footshop
MÓDA FOOTSHOP NIKE
Uložiť Uložené

Crazy silueta a absolútne pohodlie. Footshop predstavuje extravagantné tenisky v novom editoriáli so Sharlotou.

Hľadáš nový neopozeraný pár tenisiek? Potom si na správnom mieste. V ponuke online obchodu Footshop pribudli Nike Air Kukini vo farebnom vyhotovení Cream Grey a súčasťou kampane je aj Sharlota, ktorá je stelesnením slobody a extravagancie. 

Uvedené aspekty najlepšie vystihujú čerstvú novinku z dielní Nike, ktorú vedenie a dizajnéri vytiahli z archívov po dlhých desiatich rokoch. Tenisky bez šnúrovania sú určené do ulíc a spájajú maximálny komfort vďaka odpruženiu s technológiou Air s technickým štýlom. Ten sa teší mimoriadnej obľube už niekoľko sezón a nič nenasvedčuje tomu, že nastane zmena.

Nakupuj tenisky Nike Air Kukini
Nike Air Kukini
Zdroj: Footshop
Nike Air Kukini
Zdroj: Footshop

Tenisky, s ktorými sa nestratíš v dave ani na Times Square

Nike Air Kukini sú tenisky pre ľudí, ktorí chcú, aby ich bolo vidieť aj počuť. Model mal v minulosti status outsidera a len úzku skupinu fanúšikov, ale vďaka prevratnému dizajnu je na ceste k vrcholu popularity. Dôkazom sú vyhotovenia, ktoré spoločnosť Nike predstavila v rámci spolupráce so Stussy a reselleri ich predávajú za dvojnásobnú cenu. 

Svieža novinka s prívlastkom Cream Grey je vyrobená z pružných materiálov a z látky, ktorá je podobná neoprénu. Jemná farebná kombinácia necháva vyniknúť tvar tenisiek, ktoré ľahko skombinuješ s čímkoľvek zo svojho šatníka vrátane šortiek, riflí alebo šiat v prípade žien. Vďaka originálnym líniam sa v týchto športových kráskach nestratíš v dave ani na Times Square. Výhodou je aj rýchle obúvanie a vyzúvanie – zabudni na šnúrovanie a ušetri množstvo času.

Okrem novinky Cream Grey nájdeš v ponuke online obchodu Footshop aj ďalšie vyhotovenia. Ak miluješ farby oceánu, siahni po variante s ľahkým prechodom od zelenej k modrej. V prípade, že sa nebojíš výrazných zvieracích vzorov, tigrovaná verzia je ako stvorená pre teba, alebo môžeš vyskúšať bielo-sivú alternatívu s mystickým vzorom. Výber záleží len na tebe. 

Nakupuj tenisky Nike Air Kukini

Kampaň so Sharlotou je rovnako hlučná a výrazná ako tenisky 

Výnimočná obuv si zaslúži skvelú kampaň a vedenie spoločnosti Footshop vytvorilo sériu fotografií, ktoré sú rovnako hlučné a výrazné ako tenisky v hlavnej úlohe. 

Koncept kampane k teniskám Nike Air Kukini je plný farieb a extravagancie. Výbuch pestrých odtieňov, zlato a pózy v podaní známej interpretky navodzujú trojrozmerný dojem. Výsledný umelecký koncert je dielom piatich kreatívnych duší.

Fotografie sú dielom Anny Kovtunovej, pred objektívom zahviezdila speváčka a raperka Sharlota, ktorá dokonale splynula s prostredím a s energiou obuvi s bohatou históriou. Upcyklovaný outfit od značky Re_akire je dielom návrhárky Eriky Štěpánkovej. O vizáž vrátane mejkapu a účesu sa postarala umelkyňa KOKI. Finálny dotyk plný fantázie jednotlivým fotografiám dodala Kateřina Olexová, ktorá je aj autorkou koláží. 

Tenisky Nike Air Kukini vo farebnom vyhotovení Cream Grey budú v ponuke online obchodu Footshop už 13. augusta. Nastav si pripomienku a nezabudni si uloviť svoj kúsok pohodlia a slobody. Predtým si vychutnaj sériu fotografií. 

samsungsamsungsamsungsamsung
Zobraziť galériu
(4)
Odporúčané
Naskoč na vlnu trendových tenisiek vďaka novinkám z dielní Asics, New Balance či Nike Naskoč na vlnu trendových tenisiek vďaka novinkám z dielní Asics, New Balance či Nike 4. augusta 2022, 10:00
Domov
Zdieľať
Diskusia