Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2022, 17:21
Čas čítania 1:17
Adam Novosad

Amber Heard prehovorila prvýkrát od rozsudku: Johnny Depp je fantastický herec, porotu neobviňujem z ničoho

NEWS AMBER HEARD JOHNNY DEPP JOHNNY DEPP VS. AMBER HEARD
Uložiť Uložené

V upútavke rozhovoru pre NBC komentuje ošiaľ na sociálnych sieťach.

Amber Heard sa nepáčil mediálny ošiaľ, ktorý sa spustil okolo súdneho procesu s jej bývalým manželom Johnnym Deppom. Vyhlásila to vo svojom prvom rozhovore po vynesení rozsudku, v ktorom ju vyspovedala moderátorka Savannah Guthrie na obrazovkách americkej televízie NBC.

„V skutočnosti im rozumiem. Je milovaná osobnosť a ľudia majú pocit, že ho poznajú. Je výborný herec,“ skonštatovala Heard na margo poroty, ktorá dala za pravdu Deppovi v tom, že bývalá manželka mu ohováraním a obvineniami z domáceho násilia pokazila renomé a odplašila herecké príležitosti.

„Z ničoho ich neobviňujem,“ vyhlásila na adresu porotcov v upútavke rozhovoru, ktorý zatiaľ nebol zverejnený v celej dĺžke. Heard považuje spomínaný ošiaľ na sociálnych sieťach za „nespravodlivý“, pretože Depp ju v rozsahu podpory od fanúšikov prevalcoval na plnej čiare.

Odporúčané
Jason Momoa chcel údajne vyhodiť Amber Heard z Aquamana 2. Opitý sa vraj obliekol za Johnnyho Deppa a robil si z nej srandu Jason Momoa chcel údajne vyhodiť Amber Heard z Aquamana 2. Opitý sa vraj obliekol za Johnnyho Deppa a robil si z nej srandu 14. októbra 2023, 10:30

„Nezáleží mi na tom, čo si o mne niekto myslí alebo aké závery chcete vyvodzovať z toho, čo sa stalo v súkromí môjho vlastného domova, môjho manželstva a za zatvorenými dverami. A nepredpokladám, že tieto veci by mal vedieť priemerný človek, takže si to neberiem osobne,“ vysvetľuje Heard svoj postoj v rozhovore po rozsudku.

Herečka, ktorú môžu fanúšikovia poznať z filmu Aquaman, si však nemyslí, že si zaslúžila toľko nenávisti, koľko jej ľudia na sociálnych sieťach uštedrili. Podľa jej vlastných slov neexistuje nikto, kto by bol schopný pozrieť sa jej do očí a povedať, že má pocit, že na sociálnych sieťach boli obidve strany sporu zastúpené spravodlivo a férovo.

Domov
Zdieľať
Diskusia