Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júna 2022, 11:18
Čas čítania 1:15
Dominik Vetrák

Cyberpunk: Edgerunner je nový animovaný seriál od Netflixu, ktorý už z traileru vyzerá lepšie ako hra Cyberpunk 2077

Cyberpunk: Edgerunner je nový animovaný seriál od Netflixu, ktorý už z traileru vyzerá lepšie ako hra Cyberpunk 2077
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY CYBERPUNK: EDGERUNNERS
Uložiť Uložené

Sleduj debutové zábery z očakávaného animovaného seriálu zo sveta Cyberpunk 2077.

Štúdio CD Projekt Red, ktoré vytvorilo skvelú hru Zaklínač 3 a aj Cyberpunk 2077, v januári 2020 oznámilo, že v spolupráci s Netflixom a animátorským štúdiom Trigger (spravili anime Kill la Kill či Promare) vytvorí animovaný seriál s názvom Cyberpunk: Edgerunners. Dnes tu k nemu máme už aj prvý teaser trailer. Vidíme v ňom množstvo akčných, brutálnych, ale aj originálne vyzerajúcich scén, ktoré v nás vyvolávajú vlnu optimizmu. 

Odporúčané
Ms. Marvel má vonku prvú časť. Oplatí sa pozerať nový seriál od Marvelu, alebo je to veľké sklamanie? Ms. Marvel má vonku prvú časť. Oplatí sa pozerať nový seriál od Marvelu, alebo je to veľké sklamanie? 8. júna 2022, 19:30

Dej sa zameria na tínedžera menom TK, chlapca z ulice, ktorý sa rozhodne obrátiť svoj život hore nohami a stane sa nájomným vrahom – Edgerunnerom. Seriál bude mať desať epizód, ktoré uvidíme exkluzívne na Netflixe už v septembri 2022. 

Spoločnosť Netflix okrem toho oznámila aj ďalšie animované projekty. Jedným z nich je animák o King Kongovi, ale aj bláznivý animovaný seriál Farzaz v štýle Ricka a Mortyho (premiéruje v júli 2022). 

Videli sme aj prvé zábery z novej série animovaného seriálu Dragon Prince, ktoré sa na Netflix dostanú niekedy v priebehu tohto roka.

Veľmi zaujímavo vyzerá aj nový animovaný seriál Entergalactic, na ktorom pracuje aj raper Kid Cudi. 

V sci-fi anime Exception budeme sledovať partiu hrdinov, ktorí musia nájsť obývateľnú planétu v hlbokom vesmíre. Ľudstvu totiž na planéte Zem dochádza čas. 

Domov
Zdieľať
Diskusia