Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
5. júna 2022, 12:06
Čas čítania 1:00
Adam Novosad

Brad Pitt sa vracia do kín ako skrachovaný zabijak v akčnej pecke Bullet Train, v ktorej nie je núdza o krv ani nevhodný humor

Brad Pitt sa vracia do kín ako skrachovaný zabijak v akčnej pecke Bullet Train, v ktorej nie je núdza o krv ani nevhodný humor
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY BRAD PITT BULLET TRAIN
Uložiť Uložené

Nový film s Bradom Pittom sa do kín dostane už začiatkom augusta.

Brad Pitt sa vracia na strieborné plátna v očakávanom akčnom trileri Bullet Train, ktorý práve dostal svoj prvý televízny spot. Herec si zahrá hlavnú postavu vo filme režiséra Davida Leitcha, ktorý má na svedomí napríklad Deadpool 2, a do kín sa dostane už začiatkom augusta, píše Coming Soon.

Dej filmu sa odohráva v najrýchlejšom vlaku sveta, ktorý sa vysokou rýchlosťou valí naprieč dnešným Japonskom. Na palube vlaku však nesedí len Brad Pitt alias nájomný vrah Ladybug, ale rovno celá skupina nájomných vrahov s prepojenými, ale rozdielnymi úlohami, ktoré chce každý z nich dotiahnuť do úspešného konca.

Zabijak Ladybug sa podľa opisu filmu dostáva na misiu, ktorá mala byť zdanlivo najjednoduchšou úlohou za dlhý čas, pretože predchádzajúce objednávky neplnil veľmi dobre. Film je založený na knihe Maria Beetle od japonského spisovateľa Isaku Kotara, ktorý je známy najmä svojimi dielami z kategórie mysterióznej beletrie.

Odporúčané
Bullet Train je akčná jazda, na ktorú nezabudneš. David Leitch nakrútil jeden z najlepších filmov roka (Recenzia) Bullet Train je akčná jazda, na ktorú nezabudneš. David Leitch nakrútil jeden z najlepších filmov roka (Recenzia) 4. augusta 2022, 16:30

Z televízneho spotu vyplýva, že Brad Pitt bude musieť vo svojej úlohe nájomného vraha vo vlaku vymyslieť množstvo prefíkaných spôsobov, ako svojich konkurentov-zabijakov odstaviť kreatívnymi zbraňami a útokmi. „Koniec trate je iba začiatkom nepretržitej divokej a vzrušujúcej jazdy naprieč moderným Japonskom,“ píše distribútor filmu.

O zábavu sa nepostará iba samotný Pitt, ale aj partia hviezdnych tvárí na čele s Aaronom Taylorom-Johnsonom, Joeym Kingom, Andrewom Kojim či so Sandrou Bullock. Vo filme sa dokonca objaví aj známy latino interpret Bad Bunny.

Domov
Zdieľať
Diskusia