Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. mája 2022, 22:03
Čas čítania 0:44
Jana Chovancová

VIDEO: Nová prerobená verzia Pinocchia vyjde už v septembri na Disney+

FILMY A SERIÁLY DISNEY+ NOVÉ FILMY NA NETFLIXE
Uložiť Uložené

Nový, úplne prvý trailer na rozprávku o drevenom chlapčekovi menom Pinocchio je na svete. Nový film prerozpráva klasický príbeh, tak ako to bolo pri nových verziách filmov Aladdin či Mulan od Disney.

Na svete je nový, úplne prvý trailer na rozprávku o drevenom chlapčekovi menom Pinocchio.  Film prerozpráva klasický príbeh, tak ako to bolo pri nových verziách filmov Aladdin či Mulan od Disney. 

Film o drevenom chlapčekovi menom Pinocchio má za sebou dlhý vývoj. Pôvodne ho ohlásili už v roku 2015, produkcia filmu sa napokon skončila v roku 2021. Tak ako zverejnené obrázky, aj trailer ukázal, akú pozornosť tvorcovia kládli detailom a aj to, že sa snažili zachytiť kúzlo pôvodného animovaného filmu.

Trailer je plný očarujúcich vizuálnych efektov a rozprávkových prvkov, ktoré diváci filmov od Disney dozaista očakávali. Azda nikomu neujde, ako Geppetto (vo filme Tom Hanks) modeluje svoju malú drevenú bábku a pri tom si želá, aby sa z nej stal živý tvor. 

Odporúčané
ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe v marci 2024 ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe v marci 2024 1. marca 2024, 12:30

Po rozsiahlych záberoch zvyšku hviezdneho obsadenia filmu sa končí trailer tým, že modrá víla Cynthie Erivo mávne svojím čarovným prútikom a splní Geppettovo želanie.

Film Pinocchio vyjde už tento september na Disney+. 

Domov
Zdieľať
Diskusia