Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. mája 2022, 8:57
Čas čítania 0:38
Jakub Paulík

Filmový Elvis Presley je plný pohybov kráľa rokenrolu a konfliktov s Tomom Hanksom, ktorý hrá spevákovho manažéra

Filmový Elvis Presley je plný pohybov kráľa rokenrolu a konfliktov s Tomom Hanksom, ktorý hrá spevákovho manažéra
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY ELVIS
Uložiť Uložené

Hudobná novinka sa do našich kín dostane už o mesiac.

Tvorcovia životopisnej hudobnej drámy Elvis prichádzajú s druhým trailerom, v ktorom vidíme nielen vystúpenia kráľa rokenrolu (Austin Butler), ale aj jeho napäté vzťahy s manažérom Tomom Parkerom (Tom Hanks).

Dôležitou postavou v príbehu bude aj Elvisova manželka Priscilla, ktorú si zahrala Olivia DeJonge. Takmer dvaapolhodinový film o Elvisovi Presleym by mal obsiahnuť dlhých 20 rokov z jeho života a kariéry, ktorou si získal srdcia miliónov fanúšikov.

Hlavný herecký predstaviteľ Austin Butler pôsobí so svojimi naučenými výrazmi a pohybmi Elvisa uveriteľne, a zdá sa, že spoločne s kvalitným vedením režiséra Baza Luhrmanna mohli trafiť klinček po hlavičke.

59-ročný Austrálčan Luhrmann je skúsený filmár. Na konte má viacero známych filmov, ako sú Rómeo a Júlia s Leonardom DiCapriom, Moulin Rogue s Nicole Kidman a Ewanom McGregorom či Veľký Gatsby, jeho zatiaľ posledný film, natočený v roku 2013.

Okrem Butlera a Hanksa si vo filme zahrali Dacre Montgomery, Richard Roxburgh, Helen Thomson, Kodi Smit-McPhee a ďalší. Slovenská aj česká premiéra je plánovaná na 23. júna 2022.

Domov
Zdieľať
Diskusia