Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. mája 2022, 8:53
Čas čítania 0:33
Dominik Vetrák

Thor v novom traileri predvádza gréckym bohom nahé telo a Christian Bale sa ukazuje ako záporák – zabijak marvelovských bohov

Thor v novom traileri predvádza gréckym bohom nahé telo a Christian Bale sa ukazuje ako záporák – zabijak marvelovských bohov
Zdroj: Marvel Studios/Disney
FILMY A SERIÁLY THOR: LOVE AND THUNDER SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Snímka sa do kín dostane už v júli.

Štúdio Marvel ukázalo nový trailer na komiksový film Thor: Love and Thunder. Po prvýkrát v ňom vidíme záporáka Gora the God Butchera, ktorého hrá Christian Bale. Hviezdu filmov ako Ford vs Ferrar či Dark Knight možno nespoznáš, keďže je pod vrstvou mejkapu. 

Odporúčané
RECENZIA: 3. séria Love, Death & Robots RECENZIA: 3. séria Love, Death & Robots 23. mája 2022, 13:30

Jeho cieľom je zabiť všetkých bohov, ktorí nezabránili smrti jeho rodiny. V komiksoch nemá veľké nadľudské schopnosti. Žije však tisícky rokov a je to veľmi schopný bojovník, ktorý si hravo poradí aj s bohmi.

Anketa:
Páči sa ti vzhľad Christiana Balea ako záporáka Gora the God Butchera?
Áno
Nie
Áno
89 %
381 Hlasov
Nie
11 %
47 Hlasov

Pokiaľ má k dispozícii symbionta s názvom All-Black the Necrosword, dokáže byť fyzicky silnejší ako Thor. Našťastie Thor bude mať pomoc – Mighty Thora, teda Jane Foster, ktorá získala schopnosti Thora a má aj Mjolnir.

Na konci traileru vidíme aj herca Russella Crowa v role gréckeho boha Zeusa, ktorý odhalí Thorovo nahé telo pred celým Olympom. Thor: Love and Thunder dorazí do kín 7. júla 2022. 

Thor 4 trailer Christian Bale záporák a ženský Thor
Zdroj: Marvel Studios/Disney
Domov
Zdieľať
Diskusia