Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júla 2013 o 20:52
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Vilanova opúšťa Barcelonu! Kto bude novým trénerom?

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Tito Vilanova rezignoval na post trénera FC Barcelony kvôli pretrvávajúcim zdravotným problémom. Kto ho nahradí?

Vilanova opúšťa Barcelonu! Kto bude novým trénerom?

Blesk z jasného neba! Kto by to bol čakal, že pred prvým prípravným zápasom FC Barcelony s Lechiou Gdaňsk  (z logických dôvodov sa ruší), oznámi klub odstúpenie hlavného trénera Tita Vilanovu? Podľa oficiálnych správ sa koučovi hlavného mesta Katalánska vrátila zákerná rakovina a bude sa musieť opäť dlhodobo liečiť. V zime sa liečil v New Yorku, odkiaľ sa vrátil na lavičku bralugranas, aby pomohol tímu v boji o Ligu majstrov. Dnes, ako sa zdá, sa choroba opäť ozvala a Tito tak rozumne odstúpil z pozície trénera niekdajšieho najlepšieho klubu sveta, aby sa tak opäť mohol zapojiť do najdôležitejšieho boja vo svojom živote.

Vilanova za jeden rok dokázal vyhrať La ligu so 100 bodmi. Vyrovnal tak rekord Realu Madrid z predchádzajúcej sezóny. Minulú sezónu toho dokázal veľa, prekonal rakovinu (opäť) a vrátil sa na lavičku špičkového klubu, pričom s Abidalom svetu dokázali, že aj lekári sa môžu mýliť, a človek sa dokáže vrátiť k tomu, čo miluje, nehľadiac na vety ako: Nie je to možné". Bohužiaľ výkony Barcelony pod jeho vedením kolísali a niesla sa na neho vlna kritiky aj kvôli tomu, že nedával príležitosť hrať talentovaným mladíkom a tiež sa mu vyčíta aj odchod diamantu La Masie, Thiaga do Bayernu.

 

Vilanova opúšťa Barcelonu! Kto bude novým trénerom?


Prajeme ti skoré uzdravenie a dúfame že problémy so svojim zdravím riešiš naposledy. Všetci culés aj fanúšikovia športu sú s tebou Tito! Barcelona tak dostáva ďalšiu ranu pod pás. Kto je podľa vás vhodný kandidát na post trénera FC Barcelona? Bude ním Rubí, nový asistent trénera, ktorý prišiel do tímu len pred pár dňami, avšak má skúsenosti s trénovaním? Isté je, že meno nového kormidelníka blaugranas sa dozvieme už v priebehu budúceho týždňa.

Ánims TITO 


Domov
Zdieľať
Diskusia