Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. mája 2022, 21:51
Čas čítania 0:41
Dominik Vetrák

Druhá séria Lokiho sa začne natáčať už v júni. Tvorcovia zrejme viac preskúmajú Lokiho bisexualitu

Druhá séria Lokiho sa začne natáčať už v júni. Tvorcovia zrejme viac preskúmajú Lokiho bisexualitu
Zdroj: Marvel Studios/Disney
FILMY A SERIÁLY LOKI
Uložiť Uložené

Seriál mení scenáristu, no už čoskoro sa tvorcovia pustia do jeho natáčania.

Filmový portál Collider informuje, že štúdio Marvel začne natáčať 2. sériu Lokiho v Londýne už 6. júna 2022. Réžie sa chopia Justin Benson a Aaron Moorhead, ktorí natočili dve časti seriálu Moon Knight. Vystriedajú tak Kate Herron, ktorá natočila prvú sériu, no do druhej sa jej už nechcelo. Zmenou prešiel aj hlavný scenáristický post.

Michaela Waldrona (Loki, Doctor Strange 2) vystriedal Eric Martin, ktorý pracoval už na scenároch prvej série Lokiho. Waldron v súčasnosti pracuje na scenári pre Star Wars film, ktorý produkuje šéf Marvelu Kevin Feige. Premiéra 2. série Lokiho by sa na Disney+ mohla uskutočniť v lete 2023. 

Odporúčané
O čom bude film Avengers 5? Proti komu a čomu budú hrdinovia bojovať? O čom bude film Avengers 5? Proti komu a čomu budú hrdinovia bojovať? 11. mája 2022, 12:30

V 2. sérii uvidíme ako Lokiho (Tom Hiddleston), tak Lady Loki (Sophia Di Martino). Vráti sa aj Agent Mobius (Owen Wilson) a Ravonna Renslayer (Gugu Mbatha-Raw).

Tom Hiddleston v rozhovore pre magazín The Guardian povedal, že vyjadrenie Lokiho bisexuality bolo pre neho dôležité, ale že je rozhodne priestor, ako to rozvinúť. Loki je bisexuál v komiksoch aj v nórskej mytológii, takže Marvel má ešte čo robiť, aby rozšíril charakter postavy aj z hľadiska jej sexuality. 

Loki.
Loki. Zdroj: Marvel Studios/Disney
Domov
Zdieľať
Diskusia